Στη λίστα της Μαρσέιγ ο Βολιώτης Δημήτρης Λημνιός

Το όνομα του Δημήτρη Λημνιού παίζει σταθερά τον τελευταίο καιρό σε διάφορες λίστες ευρωπαϊκών ομάδων. Δημοσίευμα στη Γαλλία προσθέτει τη Μαρσέιγ στην μακρά λίστα των ομάδων που παρακολουθούν τον Βολιώτη ποδοσφαιριστή.
Η Μαρσέιγ προσπαθεί να ανανεώσει το ρόστερ της αποκτώντας ταλαντούχους ποδοσφαιριστές από τη γαλλική αγορά και το εξωτερικό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον γαλλικό Τύπο, ένας από τους παίκτες που έχουν απασχολήσει την ομάδα της Μασσαλίας είναι ο διεθνής ακραίος επιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Λημνιός.
Όπως αναφέρουν τα σχετικά ρεπορτάζ, η αξία του Λημνιού εκτιμάται από 6 έως 8 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είναι νεαρός και θεωρείται ιδιαίτερα εξελίξιμος.
Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με τον ΠΑΟΚ, ενώ μετά την αναπροσαρμογή που έκανε σε αυτό το περασμένο καλοκαίρι, υφίσταται ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ.
Πόση αλήθεια υπάρχει στο συγκεκριμένο δημοσίευμα και κατά πόσον αυτό μπορεί να αποτελέσει προάγγελο μιας κίνησης των Φωκαών για τον Λημνιό; Μοιάζει, στην παρούσα φάση τουλάχιστον, δύσκολο. Η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, της έχει επιβληθεί εξ αυτών τιμωρία από την ΟΥΕΦΑ, η οποία και την υποχρεώνει να έχει δεδομένο αριθμό ποδοσφαιριστών στο ρόστερ της και σαφείς μεταγραφικούς περιορισμούς.
Δεν είναι τυχαίο πως όλα τα μεγάλα αστέρια της ομάδας του Αντρέ Βίλας-Μπόας έχουν μπει στο «σφυρί», προκειμένου η… εκποίησή τους να φέρει το απαιτούμενο ρευστό για να κινηθεί ο γαλλικός σύλλογος στο μεταγραφικό παζάρι. Κίνηση που μέχρι στιγμής τουλάχιστον δεν έχει αποφέρει τα προσδοκώμενα. Και είναι απολύτως λογικό, αφού γνωρίζοντας τα προβλήματα της Μαρσέιγ, όσοι ενδιαφέρονται για ποδοσφαιριστές της περιμένουν να περάσει ο χρόνος για να προχωρήσουν σε προτάσεις.
Συνεπώς, έτσι κι αλλιώς στην παρούσα φάση, η Μαρσέιγ δεν έχει τα χρήματα που θα της επιτρέψουν να κινηθεί μεταγραφικά, ενώ ο Λημνιός δεν ανήκει στην κατηγορία των «υπό παραχώρηση» ποδοσφαιριστών από τον «δικέφαλο του βορρά», αν και αυτά αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις