Μπαίνουν οι βάσεις στον ΝΠΣ Βόλος, πολλή δουλειά στην προετοιμασία

Χωρίς μεγάλα λόγια, αλλά με πολλή δουλειά σε Βόλο και Πήλιο οι παίκτες του ΝΠΣ Βόλος προσπαθούν να αποκτήσουν «χημεία», καθώς η ομάδα είναι αλλαγμένη σε μεγάλο βαθμό (και είναι λογικό), σε σχέση με τα δύο τελευταία χρόνια και να δημιουργήσουν ένα δυνατό σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει με επιτυχία στη Σούπερ Λιγκ.

Αυτό το διάστημα οι «κυανέρυθροι» βρίσκονται στην Πορταριά και αύριο Κυριακή, μετά το φιλικό παιχνίδι που θα δώσουν με τον Θησέα (στις 18.30), που είναι το πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους, επιστρέφουν στη βάση τους και θα συνεχίσουν στο Βόλο την προετοιμασία.

Χθες η προετοιμασία συνεχίστηκε χωρίς προβλήματα, με τους “κυανέρυθρους” να γυμνάζονται πρωί-απόγευμα, δουλεύοντας τόσο στο κομμάτι της βελτίωσης της φυσικής κατάστασης, όσο και της τακτικής.

Στο αυριανό φιλικό ο Χουάν Φεράντο και οι συνεργάτες του θα δουν για πρώτη φορά την ομάδα να αγωνίζεται, απέναντι σε έναν αντίπαλο, όμως, που δεν έχει αρχίσει ακόμη προετοιμασία και όπως γίνεται αντιληπτό, το φιλικό δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για συμπεράσματα. Αντίθετα με το φιλικό κόντρα στην ΑΕΚ στις 20 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ, όπου οι νεοφώτιστοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις