«Ξαναζεσταίνεται η περίπτωση του Νάτχο για τον Ολυμπιακό»

Ο Κώστας Φορτούνης τραυματίστηκε πολύ σοβαρά στο φιλικό κόντρα στο Αμβούργο, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού να έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού δεξιού γόνατος. Ένας τραυματισμός που θα τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Αυτό σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για ένα συμπλήρωμα στο ρόστερ, προκειμένου να «γεμίσει» τη θέση του επιτελικού μέσου. Εγχείρημα ομολογουμένως εξαιρετικά δύσκολο, μιας και ο Φορτούνης βρισκόταν σε εκπληκτική κατάσταση, συνεχίζοντας από την περσινή εξαιρετική σεζόν του με τους ερυθρόλευκους.

Πλέον, στο λιμάνι ψάχνουν για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με χαρακτηριστικά κοντά σε αυτά του Φορτούνη και σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας, «ξαναζεσταίνεται» η περίπτωση του Μπίμπρας Νάτχο!

Ο διεθνής Ισραηλινός άσος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν που ολοκληρώθηκε, με το βασικό του θέμα να είναι η έλλειψη πολλών λεπτών συμμετοχής στη βασική ενδεκάδα.

Τώρα με τον αρχηγό των Πειραιωτών στα… πιτς ίσως αλλάζει η κατάσταση για τον 31χρονο χαφ που παραμένει χωρίς ομάδα, με τον μάνατζέρ του να τον προτείνει και πάλι στους ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις