Φιλική νίκη για τον Ρήγα στο Βελεστίνο

Ο Ρήγας Φεραίος επικράτησε σήμερα το απόγευμα (Σάββατο, 5/9, 18.00) με 5-3 του Πρωτεσίλαου σε φιλικό στο Βελεστίνο.

Το παιχνίδι διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο Βελεστίνου στο πλαίσο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των δύο Μαγνησιώτικων ομάδων.

Ο Λάκης Μπακάλης είδε σε αυτό το φιλικό την ομάδα του να τα πηγαίνει αρκετά καλά τόσο ως προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού της, όσο και ως προς την επίτευξη τερμάτων, αφού στο προηγούμενο παιχνίδι της με τον Ολυμπιακό Βόλου δεν τα πήγε καλά στο συγκεκριμένο κομμάτι. Ο Βελεστινιώτης τεχνικός δοκίμασε αρκετούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να του αποδείξουν την αξία τους, έστω και σε ένα φιλικό απέναντι σε μία ομάδα που αγωνίζεται σε επίπεδο τοπικών κατηγοριών.

Τα γκολ του Ρήγα στο πρώτο ημίχρονο πέτυχαν ο Ζενούνι στο 12΄, ο Θεοδώρου στο 18΄ και ο Σέττος στο 42΄. Επίσης, στο δεύτερο μέρος σκόραρε ο Γουτούλης στο 55΄, ενώ το πέμπτο τέρμα της Βελεστινιώτικης ομάδας μπήκε από αυτογκόλ του Πρωτεσίλαου.

Προηγήθηκε στο πρώτο μέρος ο Ρήγας Φεραίος
Δώδεκα λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού, ο Ρήγας πήρε κεφάλι στο σκορ. Ο Γάρος ανατράπηκε εντός της περιοχής του Πρωτεσίλαου με τον διαιτητή να καταλογίζει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων. Την «εσχάτη των ποινών» ανέλαβε να εκτελέσει ο Ζενούνι, ο οποίος ευστόχησε από τα ένδεκα βήματα και άνοιξε το σκορ υπέρ των «κυανόλευκων». Οκτώ λεπτά αργότερα ο Θεοδώρου με άψογο πλασέ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Για ένα δεκάλεπτο ο Ρήγας δεν λειτούργησε σωστά και με δύο γκολ που δέχθηκε στο 25΄ και στο 33΄ από την αξιόμαχη ομάδα του Πρωτεσίλαου, ισοφαρίστηκε. Ωστόσο, τρία λεπτά πριν το τέλος του πρώτου 45λέπτου, ο Σέττος με κεφαλιά έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Γουτούλη έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Δύο γκολ στο β΄ ημίχρονο για τον Ρήγα
Ο Ρήγας Φεραίος όπως και στο πρώτο ημίχρονο είχε τις ευκαιρίες και την κατοχή με το μέρος του. Μετά από δέκα λεπτά παιχνιδιού στο δεύτερο μέρος ο Γουτούλης με απευθείας εκτέλεση φάουλ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2. Είκοσι λεπτά αργότερα σε μία σέντρα σουτ προς την περιοχή του Πρωτεσίλαου, ο Αλεξίου πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πήρε την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει, αφού κάποιος αντίπαλος του τον πρόλαβε, βάζοντας καταλάθος τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το μόνο που κατάφερε ο Πρωτεσίλαος στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την πολύ καλή του παρουσία, ήταν να μειώσει σε 5-3 στο 85΄.

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Τριανταφύλλου (80΄ Ρίσκα), Γεωργατζής, Αποστολίδης (46΄ Σπαθής), Βουραζέρης (46΄ Αλεξίου), Μιαρίτης Δ. , Πέτσης (82΄ Αραμπατζής), Ζενούνι (46΄ Μιαρίτης Ν.), Σέττος (60΄ Μουσαμπελίου), Θεοδώρου (85΄ Καραβασίλης), Γάρος (75΄ Μπόλκας), Γουτούλης (80΄ Κουσκουρίδας)

Δημήτρης Μπιτολάς

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις