Ριζική ανανέωση στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού Βόλου

Επιθετικά ο Ολυμπιακός Βόλου θα πρέπει να ενισχυθεί σημαντικά, από τη στιγμή που αποχωρεί όλη η περσινή επιθετική γραμμή. Ο Βαγγέλης Μάντζιος αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από κάποια ομάδα), ο Κώστας Φλίγκος σταματά να αγωνίζεται πλέον σε επαγγελματικό επίπεδο, ο Βασίλης Σαχινίδης δεν θα ανανεώσει και αυτός την συνεργασία του με τους «ερυθρόλευκους», ενώ παρελθόν αποτελούν και οι μεσοεπιθετικοί Σερτζίνιο και Ζγκούρι, με τον πρώτο να συνεχίζει πιθανότατα την καριέρα του στον Ιάλυσο Ρόδου, ενώ ο δεύτερος εξετάζει διάφορες προτάσεις.

Το ίδιο ισχύει και με τους τερματοφύλακες, καθώς στην ομάδα έχει μείνει, ουσιαστικά, μόνο ο νεαρός Ζάχος. Ο Αστέριος Γιακουμής δεν τα βρήκε με τον Ολυμπιακό (εκτός αν κάτι αλλάξει την τελευταία στιγμή), ενώ ο Κώστας Παλιούρας ανακοινώθηκε από την Άνω Μερά, ομάδα της Μυκόνου, η οποία θα αγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Πάντως, όλες οι κινήσεις στον Ολυμπιακό θα πρέπει να γίνουν άμεσα, καθώς στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα πρέπει να αρχίσει και η προετοιμασία της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις