Ενοχλημένος από την κριτική ο Τομ Παπαδόπουλος

Στα άμεσα σχέδιά του είναι η επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και η δημόσια τοποθέτησή του

Αποφασισμένος να πάρει το αεροπλάνο από τη Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ με προορισμό και πάλι την Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη είναι ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ- συνεχίζει ακόμη να υφίσταται- μεταφέρει την ενόχληση και δυσαρέσκειά του στους συνεργάτες του, σε ΗΠΑ και Ελλάδα, συναισθήματα που προκύπτουν από την σκληρή κριτική που δέχεται για την περίοδο διοίκησής του στον Ηρακλή αλλά και την αρνητική διαφήμιση που ουσιαστικά του γίνεται και έχει φτάσει έως την Αμερική.

Βεβαίως για όλα αυτά και για την διαμορφωθείσα κατάσταση βασικός υπεύθυνος είναι ο ίδιος, μιας και πέραν των υποσχέσεων που έλαβε και δεν υλοποιήθηκαν, παραμένει μέχρι και σήμερα ασυνεπής σε ουκ ολίγες υποχρεώσεις του. Οικονομικής κυρίως φύσεως.

Αυτό που μεταφέρει πάντως είναι ότι στα 63 του χρόνια και με μακρά επιχειρηματική πορεία στις ΗΠΑ δεν επιθυμεί επουδενί να «λερωθεί» το όνομά του και να γίνεται ο ίδιος ρεζίλι-αυτή τη λέξη χρησιμοποιεί ακριβώς- σε γνωστούς και φίλους.

Πρόθεσή του όπως δηλώνει ο ίδιος είναι να παραστεί στη Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Ηρακλή, προκειμένου να τοποθετηθεί δημόσια για το θέμα απόκτησης του ΑΦΜ από τον Βόλο (παρά το γεγονός ότι ο Αχιλλέας Μπέος τον… άδειασε την τελευταία φορά) αλλά και να αναφερθεί εκτενώς σε όλα τα θέματα της ΠΑΕ την οποία έχει εγκαταλείψει εδώ και ημέρες…

Αντιδράσεις στους Αργυράδες

Αρκετά δύσκολη δείχνει να είναι η απόκτηση ΑΦΜ από την ομάδα του Κρόνου Αργυράδων. Οι επαφές ανθρώπων του Ηρακλή με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιάννη Καραϊσαρλή δημιούργησαν αντιδράσεις στους κατοίκους του χωριού και σε κάποιους επιφανείς χορηγούς της ομάδας από την Κέρκυρα.

Προχθες αργά το βράδυ μάλιστα υπήρχε ανοιχτή συγκέντρωση-συνάντηση προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο να κατέβει η ομάδα στη Football League παρά τα πολλά έξοδα που απαιτούνται και δε δύναται να καλύψει ο κ. Καραϊσαρλής.

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις