Τουρνουά μπάσκετ 3οn3 και Beach Soccer σε Ζαγορά και Χορευτό

Ο Αθλητικός Όμιλος «Κένταυρος» Ζαγοράς διοργανώνει και τη φετινή θερινή περίοδο για 19η συνεχόμενη φορά  Τουρνουά Beach Soccer 5Χ5 στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού, αλλά και Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης 3on3 στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη στη Ζαγορά, όπου δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι, μικροί – μεγάλοι, οι επισκέπτες της περιοχής καθώς και οποιοσδήποτε άλλος επιθυμεί να δημιουργήσει τη δική του ομάδα και να λάβει μέρος στις αθλητικές εκδηλώσεις. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο Α.Ο Κένταυρος Ζαγοράς, ο Δήμος Ζαγοράς Μουρεσίου και η  Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Οι αγώνες «Βeach Soccer» θα γίνουν στην άμμο, στην παραλία του Χορευτού. Η διάρκεια του τουρνουά είναι από 29 Ιουλίου έως και 3 Αυγούστου 2019 και οι εγγραφές των ομάδων είναι μέχρι και την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2019, ενώ οι τελικοί αγώνες όλων των κατηγοριών θα γίνουν την τελευταία ημέρα των διοργανώσεων. Το τουρνουά θα γίνει με σύστημα ομίλων-πρόκρισης.

Το τουρνουά καλαθοσφαίρισης 3on3 θα γίνει στο ανοικτό γήπεδο Κωλλέτη το διήμερο Σάββατο 10 Αυγούστου – Κυριακή 11 Αυγούστου 2019 και οι εγγραφές είναι μέχρι και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019. Πληροφορίες όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής καθώς και τα προγράμματα αγώνων θα αναρτηθούν στα γραφεία του Συλλόγου, στη σελίδα στο facebook: (www.facebook.com/aozkentavros) καθώς και στο επίσημο site: (http://www.aozkentavros.gr) του Α.Ο. Κενταύρου Ζαγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής  στο τηλ. 24260 23060 κ. Θαρσίτη Γεώργιο.