Επτά γκολ ο ΝΠΣ Βόλος στο πρώτο φιλικό με Θησέα (photos)

Το πρώτο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του έδωσε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο της Νεάπολης ο ΝΠΣ Βόλος. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με 7-0 του Θησέα, με την ομάδα της Αγριάς να μην έχει αρχίσει, πάντως, την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Οι παίκτες του Χουάν Φεράντο έδειξαν πως είναι σε καλό δρόμο, ωστόσο, χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά, καθώς θα πρέπει η ομάδα να βρει «χημεία», τη στιγμή που το ρόστερ παρουσιάζει πολλές αλλαγές, σε σχέση με πέρυσι.
Στο 15’ ο Τάσος Τσοκάνης άνοιξε το σκορ με πλασέ από πλάγια θέση από την αριστερή πλευρά, ενώ στο 22’ έγινε το 2-0. Ο Βασίλης Μάντζης με κεφαλιά σκόραρε, μετά από σέντρα του Μυστακίδη. Έξι λεπτά αργότερα, στο 28’ και πάλι ο Μάντζης με πλασέ έγραψε το 3-0, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γιάννης Μυστακίδης έγραψε με κεφαλιά το 4-0, με τον Μάντζη αυτή τη φορά να είναι ο δημιουργός του τέρματος των «κυανέρυθρων».
Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες άλλαξαν όλους τους παίκτες της ενδεκάδας, με τους «κυανέρυθρους» να σημειώνουν άλλα τρία τέρματα. Στο 56’ ο Μαξ μετά από ωραία προσπάθεια έγραψε με σουτ το 6-0, για να ακολουθήσουν δύο γκολ από τον Έρικ Γέντρισεκ. Το πρώτο στο 63’, όταν επωφελήθηκε την απόκρουση του Βαν ντε Γουίχε στο σουτ του Μαξ και από κοντά σκόραρε και το δεύτερο στο 84’. Ο Συμελίδης σούταρε, ο τερματοφύλακας του Θησέα απέκρουσε και ο Σλοβάκος επιθετικός με νέο σουτ έγραψε το τελικό 7-0.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης (30’ Καραγκιόζης, 58’ Κραβαρίτης), Τσαούσης (46’ Φεράρι), Λύρατζης (46’ Ντεντάκης), Δημόπουλος (46’ Μήτογλου), Διαμάντης (46’ Κορνέζος), Τσοκάνης (46’ Διμηνάς), Κορέλλας (46’ Συμελίδης), Ζοάο (46’ Μαξ), Μυστακίδης (46’ Ηλιόπουλος), Σαρμιέντο (46’ Μπάλας, 65’ Κανελάκης), Μάντζης (46’ Γέντρισεκ).
ΘΗΣΕΑΣ: Κεφαλάς, Χατζησταμάτης, Βαν ντε Γουίχε, Διαμαντόπουλος, Γαλανόπουλος, Κοτζαθανάσης, Οικονόμου, Νιαώτης, Φραγκογιάννης, Ζάχο, Σιώμος.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Μαλλιαρός, Κυρίτσης, Ροσοβίτης, Γκαμπριέλ, Ζαχαράκης, Σαββάκης, Ζατσάι, Μπλόχα, Καλύβας, Ίλιεφ (η ενδεκάδα του β’ μέρους) και Γκόρια.

Βράβευσε τον δήμαρχο Αχ. Μπέο και τον ΝΠΣ Βόλος ο Θησέας
Πριν την έναρξη της αναμέτρησης η διοίκηση του Θησέα πρόσφερε στο δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο μία εικόνα του Αγίου Αχιλλείου, ενώ βράβευσε και τον ΝΠΣ Βόλος για την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Την πλακέτα παρέλαβε ο τεχνικός διευθυντής των «κυανέρυθρων», Άκης Πέτρου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις