Τριήμερο φεστιβάλ μπύρας στον Βόλο -Με Σταρόβα, Λιβιεράτο, Μενιδιάτη

Αφθονη και παγωμένη μπύρα θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν οι Βολιώτες και γενικά οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ Μπύρας,που διοργανώνεται στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας το τριήμερο 19-20-21 Ιουλίου.

Οι μπύρες που θα προέρχονται από όλη την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό, θα συνοδεύονται από ξεχωριστούς ντόπιους και μη μεζέδες και η πλατεία Πανεπιστημίου θα μετατραπεί σε ένα χώρο με ατελείωτη διασκέδαση, όπου θα εμφανισθούν και θα τραγουδήσουν ο Δημήτρης Σταρόβας και το συγκρότημα 15 50, ο Λάμπης Λιβιεράτος και ο Χρήστος Μενιδιάτης, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Το φεστιβάλ μπύρας υπό τον τίτλο «Volos Summer Beer Festival» διοργανώνεται για πρώτη φορά στον Βόλο, από το Athens Beer Festival σε συνεργασία με τον δήμο Βόλου.

Το φεστιβάλ κατά την τριήμερη διάρκειά του θα ξεκινά από τη 1 το μεσημέρι με δωρεάν είσοδο, ενώ τα βράδια θα υπάρχει εισιτήριο για τις συναυλίες των καλλιτεχνών και φυσικά για κατανάλωση άφθονης μπύρας, αφού οι γευστικές δοκιμές μπύρας θα είναι δωρεάν.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/zoi/triimero-festibal-mpyras-ston-bolo?fbclid=IwAR2oyF7-hbvAhlHAg7Sdg6G2-OgTgfhwdxINLxmoAfZ394-uQZxSZ76yhzE

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις