Σάρωσαν πρωτιές και μετάλλια οι ΑμεΑ Αργοναύτες (photos)

Με εξαιρετικό απολογισμό 15 μεταλλίων και συγκεκριμένα οκτώ χρυσών, δύο αργυρών και πέντε χάλκινων, επέστρεψε από την Αθήνα και το πανελλήνιο πρωτάθλημα, η ομάδα στίβου των ΑμεΑ Αργοναύτες. Οι Βολιώτες αθλητές και αθλήτριες με την άριστη καθοδήγηση της καθηγήτριας φυσικής αγωγής, προπονήτριας Ελένης Μανούκα, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους, σημειώνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αναλυτικά τα μετάλλια που κατέκτησαν ήταν:

Αγλαίνη Ειρήνη, δύο χρυσά σε σφαίρα και δίσκο, Ναντίμ Αχμάτ (αθλητής του Γ.Σ.Βόλου), δύο χρυσά στα 200μ. και 400μ., Μπαρμπαγεωργόπουλος Δημήτρης χρυσό στον δίσκο και ασημένιο στη σφαίρα, Μούτσιου Δώρα χρυσό στην κορίνα και 4η θέση στη σφαίρα, Χριστοδούλου Άγγελος δύο χρυσά σε σφαίρα και δίσκο, Καρακώστας Παναγιώτης δύο χάλκινα σε σφαίρα και δίσκο, Συριής Γιώργος χάλκινο σε δίσκο και 4η θέση στην κορίνα, Τασούλης Γιώργος χάλκινα σε σφαίρα και δίσκο, Κωνσταντινίδης Παναγιώτης ασημένιο στο ακόντιο. Επίσης συμμετείχαν με επιτυχία και οι αθλητές Ταμπαξής Δημήτρης, Ρίζος Παύλος και Τσιανούσης Κώστας.

Επικεφαλής της βολιώτικης αποστολής ήταν ο γνωστός για την προσφορά του στον σύλλογο κ. Θωμάς Κυριάκης, αφού ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μπαρμπαγεωργόπουλος αγωνίστηκε φέρνοντας μάλιστα εντυπωσιακές επιδόσεις και δύο μετάλλια.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις