Την άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού περιμένουν στον Ολυμπιακό Β.

Την άφιξη του Αργεντινού μεσοεπιθετικού, με τον οποίο έχει συμφωνήσει προφορικά, περιμένει ο Ολυμπιακός. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται αύριο Δευτέρα (7/9) στο Βόλο, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως μπήκε το Σάββατο στο αεροπλάνο με προορισμό την Ελλάδα. Όπως έχει αναφέρει το goalpost.gr σε παλαιότερη ανάρτηση…

πρόκειται για εξαιρετικό ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να παίξει με την ίδια ευχέρεια τόσο πίσω από τον φορ, όσο και στις πλευρές. Είναι 24 ετών και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε φέτος το καλοκαίρι προτάσεις από ομάδες της Ισπανίας και της Ιταλίας. Δεν ήρθε, ωστόσο, νωρίτερα στην Ευρώπη, καθώς θέλοντας να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, έμεινε τελικά χωρίς ομάδα.
Εφόσον η μεταγραφή ολοκληρωθεί, ο Ολυμπιακός θα ενισχυθεί σημαντικά στη μεσοεπιθετική του γραμμή με έναν ποδοσφαιριστή που όντως μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα, ενώ στο πρώτο στάδιο της προσαρμογής του στην ελληνική ποδοσφαιρική πραγματικότητα θα έχει δίπλα του τόσο τον συμπατριώτη του Ντάριο Φερνάντες, αλλά και τους Λεόν και Μοράν, με τους οποίους μιλά την ίδια γλώσσα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις