Τεστάρει τις δυνάμεις της με Οικονόμο στην Τσαριτσάνη

Ακόμη ένα φιλικό προετοιμασίας θα προσθέσουν στα πόδια τους οι παίκτες της Νίκης σήμερα το απόγευμα στις 18:00, με αντίπαλο τον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Ο Λεωνίδας Μπίλης θα έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές που έχουν σηκώσει το βάρος των τελευταίων αγώνων, δίνοντας παράλληλα την ευκαιρία σ’ αυτούς που είχαν περιορισμένο χρόνο συμμετοχής να «γράψουν» χιλιόμετρα και να αποκτήσουν ρυθμό.

Μετά τα φιλικά με ισχυρές ομάδες της Football League, ο κυανόλευκος τεχνικός ρίχνει πλέον το βάρος σε αναμετρήσεις με αντιπάλους της ίδιας κατηγορίας ώστε οι ποδοσφαιριστές να πάρουν μία πρώτη «γεύση» από τη δυναμικότητα τους και την αγωνιστική τους φιλοσοφία. Έτσι μετά τον Τύρναβο, οι κυανόλευκοι αντιμετωπίζουν σήμερα τον Οικονόμο Τσαριτσάνης και ακολουθούν Φαρκαδόνα και Αχιλλέας Νεοκαισσάρειας.

Η σημερινή αναμέτρηση είναι και μία καλή ευκαιρία για τον Λεωνίδα Μπίλη να τεστάρει τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν σε περιβάλλον εκτός έδρας αγώνα, καθώς μέχρι σήμερα τα περισσότερα φιλικά της Νίκης ήταν στο «Π. Μαγουλάς».