Πήρε Νύκταρη και Δημητριάδη ο Απόλλων Λάρισας

Δύο ακόμη ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Απόλλων Λάρισας. Πρόκειται για τους Τάσο Δημητριάδη και Μιχαλανδρέα Νύκταρη.

Οι ανακοινώσεις:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας τα βρήκε σε όλα και έκανε «δικό» της τον νεαρό επιθετικό Τάσο Δημητριάδη.
Ο Τάσος βρίσκεται ήδη στην Λάρισα από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας (15/07) και μάλιστα πέρασε και από εργομετρικές εξετάσεις στο «The Μedical project».

Ο Τάσος Δημητριάδης το διάστημα 2012-18 ανήκε στον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια είχε δοθεί ως δανεικός στη Michalovce από τη Σλοβακία στην οποία συμμετείχε σε 11 παιχνίδια και ακολούθως αγωνίστηκε (πάλι ως δανεικός) στην ΑΕ Καραϊσκάκης τη φανέλα της οποίας φόρεσε σε 25 αγώνες.

Τον Ιούνιο του 2018 επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς μεταγράφηκε στον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί στις Εθνικές Κ-17 την περίοδο 2013-14 με έξι συμμετοχές και ένα γκολ και στην Κ-19 τη σεζόν 2016-17 έχοντας τρεις συμμετοχές και ισάριθμα τέρματα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας εύχεται στον Τάσο να είναι γερός και να πετύχει μαζί μας, τους στόχους του, βοηθώντας φυσικά στο ακέραιο τον σύλλογο μας».

«Ο Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου επιτελικού μέσου Μιχαλανδρέα Νύκταρη.
Ο Μιχαλανδρέας είναι γεννημένος στις 30/12/1999.

Ο Μιχαλανδρέας ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία 14 ετών στις ακαδημίες του ΟΦΗ έχοντας αγωνιστεί στην Κ-15, Κ-17 και Κ-20 και στη συνέχεια πραγματοποίησε 15 συμμετοχές στον ΑΟΧ Χανίων στην Football League.

Συνέχισε στην Κύπρο στην Α’ εθνική στην Καρμιώτισσα και μετέπειτα αγωνίστηκε στην Βέροια σε Α’ και Β’ εθνική.

Μέχρι πρότινος αποτελούσε αναντικατάστατο μέλος στον Ηρόδοτο ενώ έχει περάσει και από τον Νέστο Χρυσούπολης πρόπερσι πρωτοπόρο στον όμιλο του στην Γ’ εθνική με 11 συμμετοχές.

Μιχαλανδρέα καλωσόρισες, να έχεις υγεία και να χαρούμε μαζί πολλές επιτυχίες της ομάδος μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις