Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου

Τριπλή μεταγραφική και σημαντική ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου που ενέταξε στο δυναμικό της τους Γιώργο Παρασκευά, Ηλία Σταυροθεόδωρο και Χρήστο Σιμάκη. Οι κυανόλευκοι δείχνουν πως θα αποτελέσουν μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στη Β’ Εθνική, διαμορφώνοντας ένα άκρως ανταγωνιστικό ρόστερ που αποτελείται από κράμα νεαρών και έμπειρων καλαθοσφαιριστών.

Παράλληλα η διοίκηση της Νίκης ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Γιώργο Τασιούδη.

Αναλυτικά:

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει, κείμενο

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Γιώργο Παρασκευά για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 34χρονος Βολιώτης αθλητής (1.98, PF-C), επιστρέφει στην ομάδα μας, καθώς ξεκίνησε το μπάσκετ στη Νίκη Βόλου, με σημαντικές παρουσίες σε τελικούς παιδικών και εφηβικών Πανελληνίων Πρωταθλημάτων, ενώ έχει αγωνιστεί και στην ανδρική μας ομάδα (Γ’ Εθνική).

Έχει πλούσια εμπειρία από εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί 14 χρονια σε Β’ και Γ’ Εθνική (Νίκη Βόλου, Μεταμόρφωση Βόλου, Αμπελώνας Λάρισας), τη χρονιά 2017-2018 ήταν από τους πρώτους σκόρερ (203 πόντοι, 1 τρίποντο) του Ολυμπιακού Βόλου στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με άνοδο στη Γ’ Εθνική, ενώ τη σεζόν που τελείωσε αγωνίστηκε στην ομάδα της Γλυφάδας στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΗΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΘΕΟΔΩΡΟΣ!

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την μεταγραφή του αθλητή Ηλία Σταυροθεόδωρου από την ομάδα του Κεραυνού Λάρισας.

Ο 20χρονος Λαρισαίος αθλητής (2.01, PF-C) θεωρείται ένα από τα ταλέντα του Θεσσαλικού μπάσκετ, ενώ έχει αγωνιστεί στον Κεραυνό Λάρισας (Α1 ΕΣΚΑΘ) και στον Ερμή Αγιάς (Α2 Εθνική).

Την περασμένη σεζόν ήταν ένας από τους πρώτους σκόρερ του Κεραυνού στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με 202 πόντους και 3 τρίποντα.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΙΜΑΚΗΣ!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει τη συμφωνία με τον αθλητή Χρήστο Σημάκη για την ερχόμενη σεζόν.

Ο 25χρονος Βολιώτης αθλητής (1.85, SG) έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες του B.C. Βόλος, ενώ έχει και σημαντική εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, καθώς έχει αγωνιστεί σε Γ΄ Εθνική με Α.Ε. Κομοτηνής και Γ.Α.Σ. Κομοτηνής, ενώ την σεζόν 2017-2018 ήταν 5ος σκόρερ του 2ου Ομίλου Βορρά της Γ΄Εθνικής με 426 πόντους.

Τον καλωσορίζουμε, του ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

ΛΥΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑΣΙΟΥΔΗ

Η Δ.Ε. Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιώργο Τασιούδη. Τον ευχαριστούμε για το ήθος του, τον επαγγελματισμό του και για όσα προσέφερε στην ομάδα μας την περασμένη σεζόν και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της αθλητικής του πορείας.
Μια φορά Νίκη, για πάντα Νίκη!

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις