Παναγόπουλος: «Να επιστέψει ο Ηρακλής στη Super League 2, σύντομα η απόφαση»

Πριν από λίγη ώρα ο Ηρακλής κατέθεσε στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ το αίτημα του για την υπόθεση του εξωαγωνιστικού του υποβιβασμού. Ο δικηγόρος των «κυανόλευκων» Γιώργος Παναγόπουλος τόνισε πως είναι αισιόδοξος για την τελική έκβαση της υπόθεσης, λέγοντας πως το αίτηαμ του Ηρακλή είναι να επιστρέψει στη  Super League 2 «καθαρός» τα χρέη.

Η τελική απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί σε διάστημα μια εβδομάδας με δέκα ημέρες.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο δικηγόρος του Ηρακλή:

«Πήγε καλά σαν διαδικασία. Είμαστε αισιόδοξοι, παρ’ ότι αφορούσε απόφαση της ΕΠΟ, βέβαια μιας άλλης ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Είπα στους δικαστές ότι αγωνιστήκαμε με τον κ. Μαλάτο κι άλλα πρόσωπα να φέρουμε εσάς, τους νόμιμους δικαστές να εξαφανίσετε μια παράνομη απόφαση από ανθρώπους που δεν ήταν δικαστές.

Ο Αντώνης Ρέμος κι άλλοι 40 απηλλάγησαν από την περιβόητη υπόθεση των ενημεροτήτων και ξέρετε γιατί; Το σκεπτικό λέει ότι δεν μπορούν οι μεταγραφές των παικτών να έχουν επιρροή και βλάβη σε άλλο σωματείο, ούτε κέρδος σε αυτούς που το κάνουν. Δεν υπάρχει κέρδος ούτε ζημία.

Αρα, ο Ηρακλής καταδικάστηκε γι’ αυτό, με λάθος σκεπτικό, διότι θέλουν να εξοντώσουν τον Ηρακλή. Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Super League 2. Η απόφαση θα βγει γρήγορα πιστεύω, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες».

Πηγή: Metropolis 95.5 FM

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις