Απάντησε εγγράφως ο Δήμος Βόλου στον Ολυμπιακό για τη Νέαπολη

Την έγγραφη απάντηση του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ στο αίτημα του Ολυμπιακού Βόλου για παραχώρηση του γηπέδου της Νεάπολης για τους αγώνες έδρας της ομάδας την προσεχή αγωνιστική περίοδο, έλαβαν οι άνθρωποι της διοίκησης του Ερασιτέχνη. Συγκεκριμένα, χθες εστάλη το έγγραφο, το οποίο αναφέρει ότι είχε πει προφορικά στα μέλη της πενταμελούς επιτροπής του Ολυμπιακού ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ, Απόστολος Γαλάτης, στη συνάντηση της 5η Ιουλίου.
Η δημοτική αρχή παραχωρεί στον Ολυμπιακό το γήπεδο της Νεάπολης, με την προϋπόθεση η ΠΑΕ να αναλάβει τη συντήρηση του χλοοτάπητα και του περιβάλλοντα χώρου. Το μηνιαίο μίσθωμα θα ανέρχεται στο τυπικό ποσό των 50 ευρώ, ωστόσο, η ΠΑΕ οφείλει να καταβάλει εγγυητική επιστολή 30.000 ευρώ για τυχόν ζημιές που θα προκύψουν στην αθλητική εγκατάσταση κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τα χρήματα αυτά θα επιστραφούν στον Ολυμπιακό, εφόσον δεν προκύψουν ζημιές, μετά τη λήξη της σύμβασης.
Η χρήση του γηπέδου της Νεάπολης, για τους αγώνες έδρας του πρωταθλήματος, είναι μονόδρομος για τον Ολυμπιακό. Η Νεάπολη μπορεί να γίνει μια «καυτή» έδρα για τον Ολυμπιακό, καθώς η χωρητικότητα του γηπέδου δεν είναι μεγάλη και σε κάθε παιχνίδι έδρας της ομάδας θα γεμίζει.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις