ΝΠΣ Βόλος: Μετά το φιλικό με την ΑΕΚ η απόφαση για Μπασόνγκ

Τις προσεχείς μέρες θα ξεκαθαρίσει αν ο Σεμπαστιάν Μπασόνγκ θα αποκτηθεί ή όχι από τον ΝΠΣ Βόλος. Ο διεθνής Καμερουνέζος αμυντικός, ως γνωστόν, βρίσκεται στο Βόλο και περνά από το… μικροσκόπιο του Χουάν Φεράντο.
Οι ιατρικές του εξετάσεις ήταν καλές, είναι λογικό στα εργομετρικά να είναι πίσω, από τη στιγμή που έχει να αγωνιστεί πολλούς μήνες, ωστόσο, παραμένει έναν πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με πλούσια προσόντα, ο οποίος μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος, όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση.
Ο Ισπανός τεχνικός χρησιμοποίησε χθες το απόγευμα τον Μπασόνγκ στο φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Κ19 του συλλόγου, που έγινε στο γήπεδο της Νεάπολης. Ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει να προπονείται με την ομάδα και εκτός απρόοπτου, θα αγωνιστεί στο φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕΚ (20.00) στο ΟΑΚΑ, σ’ ένα δυνατό ματς, όπου ο Χουάν Φεράντο θα έχει τη δυνατότητα να βγάλει πιο ασφαλή συμπεράσματα.
Η προετοιμασία, πάντως, των «κυανέρυθρων» συνεχίζεται σε φουλ ρυθμούς και θα συνεχιστούν στο Βόλο μέχρι και την Παρασκευή. Ο νεοαποκτηθείς Γιάχια Ατιγιαλάχ ακολουθεί πιο συντηρητικό πρόγραμμα, καθώς αντιμετωπίζει ένα μικρό τράβηγμα, που ήταν και ο λόγος που ο Μαροκινός μέσος δεν είχε αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι με τον Θησέα την περασμένη Κυριακή.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις