Οι παίκτες που “προκρίνονται” να παραμείνουν στη Νίκη

Μπορεί ακόμη να μην έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο ως προς την κατηγορία που θα αγωνιστεί η Νίκη Βόλου, οι πιθανότητες όμως είναι ξεκάθαρα περισσότερες στο να συμμετάσχει στη νέα Football League, στη θέση του Ηρακλή. Σ’ αυτή την κατεύθυνση κινείται και η διοίκηση που κατά πάσα πιθανότητα θα αναλάβει τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος, βάζοντας σε εφαρμογή το πλάνο του χτισίματος της νέας ομάδας.

Ο νέος προπονητής και ο νέος τεχνικός διευθυντής, Ισαάκ Χοβέ και Ρήγας Στύλλας, έχουν κατασταλάξει στους παίκτες του υπάρχοντος ρόστερ που θέλουν να κρατήσουν και οι συζητήσεις μαζί τους είναι καθημερινές.

Εκτός του Μάνου Αποστολίδη και του Γιώργου Ιορδανίδη που έχουν συμφωνήσει προφορικά, άλλοι επτά ποδοσφαιριστές έχουν θέση στα πλάνα του τεχνικού τιμ και γίνεται προσπάθεια να παραμείνουν στην ομάδα. Χρήστος Καρτσαμπάς, Νίκος Παπαδήμας, Νέτι Μέτσε, Γιάννης Ντινιωτάκης, Αποστόλης Τσιώλης, Έρβιστ Μετούσι και Λάζαρος Μαντζίρης έχουν δεχθεί πρόταση να παραμείνουν και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση, που πιθανόν να αναλάβει να τρέξει την ομάδα. Με κάποιους απ’ αυτούς η συμφωνία θεωρείται δεδομένη, με κάποιους όμως η απόσταση στο οικονομικό δεν θεωρείται μικρή και δύσκολα θα επέλθει συμφωνία.

Όλα θα γίνουν πιο ξεκάθαρα όταν οριστικοποιηθεί τόσο η κατηγορία που θα αγωνιστεί, όσο και η διοίκηση που θα αναλάβει τα ηνία της Νίκης Βόλου. Άλλωστε τίποτα από τα δύο δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις