Ιωνικός: Πάει για Μπαστακό, κλείνει Μηλιώτη

Να ενισχυθεί εν όψει της νέας σεζόν προσπαθεί ο Ιωνικός. Οι θέσεις στις οποίες ψάχνει παίκτες είναι αρκετές. Μία εξ αυτών και του φορ.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο Μιχάλης Μπαστακός, ο οποίος την προηγούμενη χρονιά ήταν στην Παναχαϊκή. Ο 22χρονος Καλαματιανός φέτος είχε 21 συμμετοχές, τρία γκολ και μία ασίστ στο πρωτάθλημα και ένα γκολ σε δύο ματς Κυπέλλου, αυτό απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Προτεραιότητα του ίδιου είναι να παίξει στη Super League 2. Γι΄ αυτό και αποτελεί αρκετά δύσκολη περίπτωση για αυτή τη στιγμή. Ωστόσο, στη Νίκαια έχουν αποφασίσει να δοκιμάσουν την τύχη τους. Ο Μπαστακός ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ατρόμητο και έκτοτε έχει περάσει από Ηρακλή και Άρη.

Εκείνος που πρέπει να θεωρείται δεδομένος είναι ο Βασίλης Μηλιώτης. Φλέρταρε μαζί του και το Αιγάλεω, αλλά ο πρώην αριστερός μπακ του Εθνικού τα βρήκε με τον Ιωνικό. Απομένουν λεπτομέρειες για να κλειδώσει η συμφωνία. Ο 23χρονος ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Τρίπολης και στη συνέχεια πήγε στην Ερμιονίδα. Πέρασε ακόμη από Παναρκαδικό και Χανιά, ενώ στη συνέχεια πήγε σε Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο.

Εν τω μεταξύ, η τελευταία προσθήκη που επισημοποίησε ο Ιωνικός ήταν του Φρανκ Ερίκ Τιεντσέου. Πρόκειται για 22χρονο αμυντικό χαφ από το Καμερούν, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στη Σπάρτη έχοντας 22 συμμετοχές και ένα γκολ.

Πηγή:Sportime

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις