Στις 24 Ιουλίου η “πρώτη”του Ολυμπιακού Βόλου

Σε ρυθμούς προετοιμασίας μπαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου, καθώς η διοίκηση με επικεφαλής τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, δεν μπορεί να περιμένει να ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά προβλήματα για την ίδρυση της ΠΑΕ. Οι ερυθρόλευκοι θέλοντας να μην χάσουν πολύτιμο χρόνο, έχουν οργανώσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας και περιμένουν τα τυπικά ώστε να ανακοινώσουν τόσο το ρόστερ της ομάδας όσο και την τεχνική ηγεσία της.

Έτσι, η πρώτη προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 24 Ιουλίου, σε γήπεδο που ανακοινωθεί τις προσεχείς μέρες. Στις 22 και 23 θα προηγηθούν οι αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ την Παρασκευή 26 Ιουλίου η αποστολή θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με τον γυρισμό της αποστολής θα παρουσιαστεί το τεχνικό τιμ.

Η σχετική ανακοίνωση:

Από τη γραμματεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου ανακοινώνονται τα παρακάτω:

— Η έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 και ώρα 19.00 σε χώρο που θα ανακοινωθεί με νεότερη ανακοίνωση μας αφού έχουμε αιτηθεί την παραχώρηση  των γηπέδων ποδοσφαίρου της Νεάπολης, του ΕΑΚ η του Βοηθητικού του ΕΑΚ, από το ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

— Τη Δευτέρα 22 και την Τρίτη 23 Ιουλίου οι ποδοσφαιριστές μας θα περάσουν από αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, το πρωί, ανά γκρουπ, ενώ το απόγευμα θα προπονηθούν στο γήπεδο ποδοσφαίρου του Βελεστίνου.

— Τη Παρασκευή 26 Ιουλίου η ομάδα θα αναχωρήσει για το Ελατοχώρι της Πιερίας για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας όπου θα παραμείνει ως τις 4 Αυγούστου .

— Μετά το γυρισμό και αφού θα έχει ολοκληρωθεί το ρόστερ της θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση του προπονητικού staff και των ποδοσφαιριστών μας.

— Παραλήφθηκε ο ρουχισμός της ομάδας μας, της γνωστής εταιρείας ΝΙΚΕ αθλητικών ειδών, ο οποίος και δόθηκε για εκτύπωση του λογότυπου και του σχήματος .

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις