“Δεκάρι” από το πάνω ράφι για τον Ολυμπιακό Βόλου

Στον Ολυμπιακό Βόλου κινούνται για την απόκτηση ξένου επιτελικού μέσου, αντικαταστάτη του Άρη Λώττα, ο οποίος, ως γνωστόν, πήγε στα Τρίκαλα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία με πολύ αξιόλογο «δεκάρι», με τον ποδοσφαιριστή να αναμένεται τις προσεχείς μέρες στο Βόλο.
Επίσης, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και με ξένο μέσο, αφρικανικής καταγωγής, ο οποίος το πιθανότερο είναι να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.
Ο 23χρονος τερματοφύλακας Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου έχει κλείσει στους «ερυθρόλευκους», ο οποίος την περσινή περίοδο αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Εδεσσαϊκού. Επίσης, ο Ολυμπιακός μετά και την αποχώρηση του Κώστα Παλιούρα κινείται για την απόκτηση και δεύτερου τερματοφύλακα.
Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν κλείσει αρκετούς ακόμη ποδοσφαιριστές, όπως δεξιό οπισθοφύλακα με «γεμάτες» χρονιές τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ, αλλά και νεαρό δεξιό μπακ που αγωνίστηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Όπως προαναφέραμε, μέχρι Δευτέρα-Τρίτη θα υπάρξουν αρκετές ανακοινώσεις και μέχρι την ημέρα που η αποστολή του Ολυμπιακού θα μεταβεί στο Ελατοχώρι (26/7), θα έχει κλείσει το 80% του ρόστερ, πράγμα που σημαίνει πως ήδη έχουν γίνει συντονισμένες κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις