Ψηλά η πήχυς με πρόταση από Αμερική για τη Νίκη Βόλου

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου με τον Βασίλη Βενέτη είχαν πάρει το άτυπο «χρίσμα» της νέας διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος, μία νέα πρόταση ήρθε, όχι μόνο να ταράξει τα νερά, αλλά να βάλει πολύ ψηλότερα τον πήχυ γι’ αυτόν ή αυτούς που θα θελήσουν να πάρουν το πλειοψηφικό πακέτο της νέας ΠΑΕ.

Όπως αναφέρει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Θεσσαλία, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Νίκης, κ. Φάτσης, μία νέα πρόταση για την ανάληψη της διοικητικής ηγεσίας της ομάδας έχει κατατεθεί στον ίδιο, μία πρόταση που όχι μόνο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αποτελεί και το φαβορί να αναλάβει να τρέξει την ομάδα.

Το όνομα του ενδιαφερόμενου είναι Τζιμ Αντωνάκας και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ισχυρό οικονομικά επιχειρηματία, σχετικό με το ποδόσφαιρο, καθώς ήδη διοικεί ομάδα ενώ είναι και επικεφαλής ποδοσφαιρικής λίγκας στην ανατολική ακτή της χώρας, που περιλαμβάνει περισσότερες από 200 ομάδες.

Η πρόταση του εν λόγω ομογενή είναι ολοκληρωμένη και καλύπτει όλες τις εγγυήσεις που απαιτεί η Ερασιτεχνική Νίκη. Εξασφαλισμένο μπάτζετ με προπονητικό τιμ που θα αναλάβει εκτός της πρώτης ομάδας και την ακαδημία της Νίκης.

Εφόσον, οι πληροφορίες συνοδεύονται με χειροπιαστά στοιχεία, τότε θα μπορούμε εύκολα να συμπεράνουμε πως η Νίκη μπορεί άμεσα να αλλάξει επίπεδο και φιλοσοφία και να διοικηθεί ως επαγγελματική ομάδα σε όλα τα επίπεδα.

Η πρόταση, σύμφωνα με τον κ. Φάτση, θα αξιολογηθεί από τα μέλη της Ερασιτεχνικής σε Γενική Συνέλευση που θα οριστεί πολύ σύντομα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του goalpost.gr, στο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ θα συμμετέχει και ο αδερφός του Τζιμ Αντωνάκα, ο Σταύρος Αντωνάκας, ο οποίος διαθέτει πλούσιο βιογραφικό σπουδών κι έχει διευθύνει μεγάλες εταιρίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Ο Σταύρος Αντωνάκας αποτελεί μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης Μαρινών από το 2013 ενώ από το 2008 είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος στην Ολυμπιακή Ναυτιλία Α.Ε.

Αναλυτικά για τον Σταύρο Αντωνάκα:

Γεννήθηκε στη Μυτιλήνη (Ελλάδα) το 1962, παντρεύτηκε με μία κόρη και δύο γιους.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης (1984) -Anherst, MA, με πτυχίο Bachelor of Science στην Διοίκηση και Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ (1991) – Cambridge, MA, με μεταπτυχιακό CSS στη Διοίκηση.

Η σταδιοδρομία του στον τραπεζικό κλάδο άρχισε στην NBG της Βοστώνης όπου κατείχε διαφορετικές διευθυντικές θέσεις. Από το 1984 έως το 1995 ήταν διευθυντής υποκαταστημάτων.

Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της Hellas Park S.A. στην Αθήνα (1996-2003)

Συμμετείχε στον κλάδο της Θαλάσσιου Τουρισμού ως Γενικός Διευθυντής το 2003 με την Olympic Marine S.A. και από το 2008 διορίστηκε στη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Ολυμπιακής Ναυτιλίας Α.Ε. Από το 2013 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ένωσης Μαρίνων.

Έτοιμη για το βήμα προς τα εμπρός η Νίκη

Οι εξελίξεις στη Νίκη αναμένονται ραγδαίες και μέσα σε δέκα μέρες όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Το βέβαιο είναι πως το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι έτοιμο να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός, ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα που δεν έχουν αφήσει την ομάδα ξεκολλήσει από τη «λάσπη» των χαμηλών κατηγοριών.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις