Παρελθόν ο Ζιάκας από τον Ρήγα Φεραίο

Ο Ρήγας Φεραίος παραμένει ακέφαλος διοικητικά εδώ και περίπου ένα μήνα. Στον ιστορικό σύλλογο επικρατεί επικίνδυνη… άπνοια και αυτό έχει και συνέπειες. Μάλιστα, χθες ο προπονητής Μίλτος Ζιάκας ανακοίνωσε την αποχώρησή του, αφού δεν υπάρχει κανείς για να μιλήσει μαζί του ενόψει της νέας σεζόν.
Ο Λαρισαίος τεχνικός έκανε αρκετή υπομονή, αλλά δεν μπορούσε να περιμένει άλλο από τη στιγμή που έχουμε μπει στο τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου. Πάντως, αποχωρεί ως κύριος και με μία προσωπική δήλωση με την οποία ευχαριστεί όλους όσοι συνεργάστηκε στην ομάδα του Βελεστίνου.
Η δήλωσή του είναι η εξής: «Σε εύλογο χρονικό διάστημα ενημέρωσα την διοίκηση της ομάδας του Ρήγα Φεραίου με την οποία είχα μια άριστη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα για την αποχώρηση μου από την ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και προσωπικά τον πρόεδρο κύριο Γιάννη Μπαλαμώτη, τον αντιπρόεδρο κύριο Κώστα Γιάτσιο τους ανθρώπους της διοίκησης που από τα μέσα του Νοέμβρη μου έκαναν την τιμή να μου αναθέσουν τις τύχες της ομάδας, μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Στα πρόσωπα των προαναφερθέντων γνώρισα καταπληκτικούς ανθρώπους με διαφορετική προσέγγιση για το ποδόσφαιρο και για αυτό είμαι τυχερός που συνεργάστηκα μαζί τους.
Τον γενικό αρχηγό κύριο Χρήστο Τρίγκα για το ήθος του και την στήριξη στο πρόσωπο μου σε όλο το διάστημα της συνεργασία μας, στηριζόμενη στον σεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που αναπτύχθηκε μεταξύ μας δουλεύοντας για το καλό του Ρήγα.
Τον ξεχωριστό κόσμο του Ρήγα που στάθηκε δίπλα μας σε όλες τις στιγμές μας και που έδειξε μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο μου. Στους παίκτες και τους αρχηγούς της ομάδας με τους οποίους δουλέψαμε όλο αυτό το χρονικό διάστημα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική, εύχομαι υγεία και ότι καλύτερο για τον καθένα ξεχωριστά.
Άφησα τελευταίους ανθρώπους όπως τον γυμναστή της ομάδας Γιώργο Αλεξίου και αυτούς με τους οποίους είχα καθημερινή συναναστροφή, τους Αντώνη Ντόβα, Γιάννη Σιουμουρέκη, Θανάση Σπαθή, Βασίλη Τσουμπέκο, Αχιλλέα Καρασμάνογλου και τον φροντιστή της ομάδας Ζήση Μπανταβάνο. Η βοήθεια σας ήταν μεγάλη για εμένα και σας ευχαριστώ… Ρήγας είσαι… πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις. Πάντα μπροστά και ψηλά».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις