Επιστρέφει στον Ιωνικό ο Στέλιος Κρητικός

Τον Ιανουάριο του 2009 ο Στέλιος Κρητικός είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του Ιωνικού. Από τότε «κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι» με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή να γίνεται η πρώτη επιλογή πολλών ομάδων και με την ποιοτικότητα του, αλλά και την αποτελεσματικότητα του να… χτίζει ένα όνομα μιας αξιόπιστης λύσης για την γραμμή κρούσης σε οποιοδήποτε σύλλογο αγωνίστηκε!

Τελικά επειδή η ζωή κύκλους κάνει, ο Στέλιος Κρητικός σύμφωνα με τη mikriliga.com θα φορέσει και πάλι τη φανέλα του Ιωνικού! Ο «ισχυρός» άνδρας του Ιωνικού, Γιάννης Τσιριγώτης είναι αποφασισμένος και τη φετινή χρόνια να δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, το οποίο θα κάνει τη διαφορά! Η επισημοποιήση της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών αναμένεται τις επόμενες ώρες να γίνει γνωστή!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο έμπειρος επιθετικός ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Παναθηναϊκό και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Εθνικό Αστέρα, Κορωπί, Εθνικό, Ιωνικό, Ηλιούπολη, Γλυφάδα, Καλαμάτα, Βύζαντα Μεγάρων, Λάρισα, Ηρακλή Ψαχνών, Χανιά, Απόλλων Σμύρνης, Παναιγιάλειο, Αήττητο Σπάτων και Κέρκυρα.

Πηγή: mikriliga.com

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις