Μετρά τις δυνάμεις του με ΑΕΚ ο ΝΠΣ Βόλος

Σχεδόν ένα μήνα προετοιμασίας συμπληρώνει ο ΝΠΣ Βόλος (οι «κυανέρυθροι» ξεκίνησαν προπονήσεις στις 24/6) και σήμερα στην Αθήνα δίνουν ένα πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 20.00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη NOVA.
Στο πιο δυνατό φιλικό ματς, σε σχέση μ’ αυτά που έχουν ήδη προγραμματιστεί, οι παίκτες του Χουάν Φεράντο θα μετρήσουν τις δυνάμεις τους, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλο, ο οποίος προετοιμάζεται για να αγωνιστεί στον 3ο προκριματικό γύρο του φετινού Γιουρόπα Λιγκ.
Στο σημερινό φιλικό θα λάβει μέρος και ο Καμερουνέζος Σεμπαστιάν Μπασόνγκ, ο οποίος από την περασμένη Τετάρτη προπονείται με τους «κυανέρυθρους». Ο 33χρονος κεντρικός αμυντικός έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις στο προπονητικό τιμ, είναι μεν πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης, ωστόσο δεν παύει να είναι ένα πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ενώ φαίνεται να είναι και εξαιρετικός χαρακτήρας και επαγγελματίας.
Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις για το αν ο Μπασόνγκ θα υπογράψει ή όχι συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΝΠΣ Βόλος θα ληφθούν μετά το σημερινό φιλικό με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Χουάν Φεράντο αναμένεται να δώσει αρκετά μεγάλο χρόνο συμμετοχής.
Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, η αποστολή των «κυανέρυθρων» θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις