ΠΑΟΚ: «Στη λίστα και ο Ιμπουλά»

Stoke City's Giannelli Imbula

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το εξωτερικό, ο ΠΑΟΚ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Τζιανέλι Ιμπουλά της Στόουκ Σίτι.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας αναζητούν ενίσχυση στον χώρο του κέντρου και εξετάζουν αρκετές περιπτώσεις ενώ παράλληλα προσπαθούν να κλείσουν τον Φιλίπ Μπράνταριτς από την Κάλιαρι. Μία από αυτές σύμφωνα με δημοσιεύματα είναι και του 26χρονου ο οποίος γεννήθηκε στο Βέλγιο από Κονγκολέζους γονείς αλλά έχει γαλλικό διαβατήριο.

Ο Ιμπουλά, ξεκίνησε την καριέρα του από την Γκινγκάμπ και στη συνέχεια μετακόμισε στη Μαρσέιγ, που αργότερα τον παραχώρησε στην Πόρτο αντί 20(!) εκατ. ευρώ.

Από την Πορτογαλία μετακινήθηκε το 2016 στην Στόουκ με ποσό – ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου (24 εκατ. ευρώ), όμως δεν έπιασε στους «πότερς» και αγωνίστηκε ως δανεικός σε διαδοχικές σεζόν με Τουλούζ και Ράγιο Βαγιεκάνο. Ο Ιμπουλά, μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως «εξάρι» όσο και ως «οκτάρι» και όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα βρίσκεται στη λίστα του Δικεφάλου.

Πάντως, στον ΠΑΟΚ κυνηγούν μέχρι τέλους την περίπτωση του Φιλίπ Μπράνταριτς, ο οποίος αποτελεί τον νούμερο ένα στόχο για τους Θεσσαλονικείς, που βρίσκονται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με την Κάλιαρι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις