Οριστικά το ΕΑΚ η έδρα του Ολυμπιακού Βόλου

Το ΕΑΚ θα είναι οριστικά η έδρα του Ολυμπιακού και στο φετινό πρωτάθλημα. Υπήρχαν σκέψεις από πλευράς διοίκησης η ομάδα να αγωνιστεί στο Πανθεσσαλικό και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν επαφές με τα Τουριστικά Ακίνητα, τα οποία έχουν τη διαχείριση του Πανθεσσαλικού Σταδίου. Δεν κατέστη, ωστόσο, δυνατό, να…

…τα βρουν οι δύο πλευρές, όσον αφορά το οικονομικό για την υπογραφή σύμβασης, με αποτέλεσμα η διοίκηση της ΠΑΕ να έχει εγκαταλείψει την ιδέα να παίξει η ομάδα στο Πανθεσσαλικό.
Το πρόβλημα, πάντως, είναι μεγάλο όσον αφορά τα γήπεδα προπόνησης. Ο χλοοτάπητας του βοηθητικού του ΕΑΚ δεν είναι σε καλή κατάσταση, το ίδιο συμβαίνει και με το στάδιο της Νεάπολης, ενώ θυμίζουμε πως πέρυσι στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και μέχρι τη λήξη των πλέι οφ, ο Ολυμπιακός χρησιμοποιούσε το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού για προπονήσεις.
Φέτος η ομάδα χρησιμοποιεί, μέχρι στιγμής, αποκλειστικά το ΕΑΚ για τις προπονήσεις της και το θέμα απασχολεί έντονα τους ιθύνοντες της ΠΑΕ, οι οποίοι αναζητούν λύση στο πρόβλημα. Κι αυτό, καθώς όταν αρχίσουν οι βροχοπτώσεις δεν θα μπορεί ο Ολυμπιακός – εκ των πραγμάτων – να χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση το ΕΑΚ για προπονήσεις.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις