Τριάρα η Μπάγερν στο ντεμπούτο του Αζάρ με τη Ρεάλ (video)

Με τον Μανουέλ Νόιερ σε εκπληκτική βραδιά και τον Καρίμ Μπενζεμά να χάνει τα άχαστα, η Μπάγερν Μονάχου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 3-1 απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης στο Χιούστον για το International Champions Cup.

Με το «50» στην πλάτη ο Εντέν Αζάρ στο ντεμπούτο του, τιμώντας τη στιγμή που ο άνθρωπος πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι το 1969.

Η εικόνα του ματς

Οι «Βαυαροί» τα… χρειάστηκαν στο πρώτο ημίχρονο, όταν δεν είχαν καμία απάντηση στις ευκαιρίες που δημιουργούσε η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν με κύριο εκφραστή τον Μπενζεμά.

Ο Γάλλος φορ έχασε ευκαιρίες (ορισμένες εξ αυτών έκαναν τους συμπαίκτες του να… τραβάνε τα μαλλιά τους) και τελικά η Μπάγερν ήταν αυτή που πήρε το προβάδισμα. Ο Τολισό στο 16ο λεπτό, μετά από κακή αμυντική συμπεριφορά των Κουρτουά και Μαρσέλο, με διπλή προσπάθεια έκανε το 1-0.

Η γερμανική ομάδα ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος, στο 67′ ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι με πανέμορφο γυριστό σουτ τελείωσε πολύ γρήγορα τη φάση για το 2-0 και στο 70′ ο Γκνάμπρι, έχοντας ξεφύγει από τα μαρκαρίσματα στο ύψος του πέναλτι, «έγραψε» το 3-0 για τη Μπάγερν.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ροντρίγκο με το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ρεάλ, εκτελώντας εκπληκτικά ένα φάουλ λίγο έξω από την περιοχή στο 85ο λεπτό.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις