Ηλιόπουλος: Θα είμαστε ανταγωνιστικοί στη Σούπερ Λιγκ

Ο επιθετικός του ΝΠΣ Βόλος, Κώστας Ηλιόπουλος, σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA μίλησε για την μέχρι τώρα πορεία της προετοιμασίας, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο, εκφράζοντας την πεποίθησή του, πως οι φίλαθλοι θα αγκαλιάσουν και θα στηρίξουν την ομάδα με την παρουσία τους στο Πανθεσσαλικό στα παιχνίδια της Σούπερ Λιγκ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του επιθετικού των «κυανέρυθρων»:

Η εμφάνισή μας ήταν καλή, παρότι είμαστε μια καινούργια ομάδα, με τέσσερις παίκτες, ουσιαστικά από τον περσινό κορμό. Θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη, έχουμε ένα μήνα μπροστά μας μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα και πιστεύω ότι θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί στο φετινό πρωτάθλημα.
Σιγά-σιγά με τα φιλικά παιχνίδια θα βελτιωθούμε πολύ περισσότερο και θα δει ο καθένας από εμάς πως αγωνίζεται ο συμπαίκτης του, γιατί όπως προανέφερα είμαστε μια νέα ομάδα και είναι δύσκολο σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα προετοιμασίας να δούμε τις κινήσεις του κάθε παίκτη.
Ο κόσμος πιστεύω πως θα αγκαλιάσει την ομάδα. Την πρώτη χρονιά είχαμε καλή προσέλευση κόσμου στο γήπεδο, τη δεύτερη οι φίλαθλοι ήταν περισσότεροι και φέτος στη Σούπερ Λιγκ, ο κόσμος θα ενισχύσει ακόμη πιο πολύ την ομάδα. Σίγουρα, δεν μπορούμε να γεμίσουμε το Πανθεσσαλικό, είναι ένα μεγάλο γήπεδο, ωστόσο, αν παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο ο κόσμος θα έρθει στο γήπεδο».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις