Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Τσεχία

O Ολυμπιακός γνωστοποίησε τα ονόματα των παικτών που απαρτίζουν την αποστολή του για το πρώτο παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν, με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει σε αυτή όλους τους διαθέσιμους παίκτες.

Αναλυτικά η ενημέρωση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν (23/7 20:00, novasports1HD ) για το Β’ προκριματικό γύρο του UEFA Champions League. Αμέσως μετά την πρωινή προπόνηση της Κυριακής ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τα ονόματα των παικτών που θα ταξιδέψουν τη Δευτέρα για την Τσεχία.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Δευτέρας στις 10:00 ώρα Ελλάδος, ενώ στις 17:15 (τοπική ώρα) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού στην Doosan Arena με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Γκιλιέρμε να εκπροσωπούν την ομάδα μας. Στις 18:00 (τοπική ώρα) θα ξεκινήσει η προπόνηση, η οποία είναι ανοιχτή για τα ΜΜΕ για 15 λεπτά.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός:

Σα, Καραργύρης, Τζολάκης, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί, Τσιμίκας, Κούτρης, Μπα, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Ποντένσε, Μπρούνο, Γιώργος Μασούρας, Βαλμπουενά, Ανδρούτσος, Ραντζέλοβιτς, Γκερέρο, Ελ Αραμπί, Ντουρμισάι.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις