Χάλκινος πανελληνιονίκης στην κωπηλασία ο Ν. Σολομωνίδης του Α.Σ. Δημητριάς

Μοιράσου το άρθρο

Μας έχει συνηθίσει σε μεγάλες πανελλήνιες διακρίσεις. Το ίδιο έκανε κι αυτή τη φορά ο Βολιώτης κωπηλάτης Νίκος Σολομωνίδης που αναδείχθηκε χάλκινος πανελληνιονίκης κατά τη διάρκεια του 85ου πρωταθλήματος κωπηλασίας στα Γιάννενα. Ο Βολιώτης κωπηλάτης αγωνίστηκε με τα χρώματα του Α.Σ. Δημητριάς, έχοντας δίπλα του τον προπονητή του Δημήτρη Κοτρώτσο και συνοδό της ομάδας τον Χρήστο Χάγια. Επίσης, κοντά του σε όλη του την προσπάθεια ήταν ο πατέρας του Αναστάσιος Σολομωνίδης. Ο Νίκος, σε ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ, τόνισε χαρακτηριστικά:

“Η 3η θέση στο 85ο πανελλήνιο πρωτάθλημα στα Γιάννενα οι εμπειρίες απίστευτες!!!
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που συνέβαλαν στον αγώνα αυτό
Στον προπονητή μου Κοτρωτσο Δημήτρη και στο συνοδό μου Χρήστος Χάγια, όπως και στον πατέρα μου Αναστάσιο Σολομωνίδη
Μία ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω στο κέντρο αποκατάστασης Κένταυρος καθώς επίσης και σε όλη την θεραπευτική ομάδα που μας ανέλαβε !!!!
Ράνια Βελετζά art therapist μου, Δήμο Τσεσμελή τον φυσικοθεραπευτή μου, Θεοδώρα Τζορβατζή, την εργοθεραπεύτρια μου, Νίκο Κοτσώνη τον υδροθεραπευτή μου
Και στην φυσίατρο μου Στυλιανή Παπακώστα για τις καλύτερες συμβουλές που μας έδωσε κατά περιόδους τραυματισμού που αντιμετώπισα
Ένα μεγάλο ευχαριστώ πολύ στον χορηγό μου Ηλία Κουνουπιώτη, για όλα, καθώς μας υποδέχεται με μεγάλη αγάπη προς το πρόσωπό μου!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλους!!!”

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις