Τ. Αβανόγλου: «Καλύτερα στο Τοπικό παρά το σαράκι του Σαββίδη»

Στο Μetropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε το παλιότερο μέλος του ΑΣ Άρης, Τάσος Αβάνογλου και εξαπέλυσε δριμεία «επίθεση» στον Θόδωρο Καρυπίδη και πήρε ξεκάθαρα θέση υπέρ της πλευράς Αρβανιτίδη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δυο γάιδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Βλέπω ξαφνικά δύο ανθρώπους από τη Βέροια να έχουν έρωτα να πάρουν τον Άρη. Και οι δύο δεν πληρούν τα όνειρα μου. Δυστυχώς όμως όπως έφτασαν τα πράγματα δεν έχουμε άλλη επιλογή και το βράδυ πρέπει να ρίξουμε τη ψήφο μας είτε στον κύριο Αρβανιτίδη είτε στον κύριο Καρυπίδη ώστε να συνεχίσει να υπάρχει ο Άρης.

Από την πρώτη μέρα ο Καρυπίδης που έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και χωρίς να τον ρωτήσει κανένας είπε για το θέμα του Ιβάν Σαββίδη και τα όσα ακούγονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Από την πρώτη στιγμή προσπαθεί να πετάξει το στίγμα του ότι είναι μπροστινός του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Όλοι σύσσωμοι στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ αμέσως βγάλανε ότι θα κινηθούν νομικά σε όσους εμπλέκουν το όνομα του Σαββίδη. Παρανομές εκλογών υπάρχει προσπάθεια φίμωσης και ότι αυτό που βαραίνει τον Καρυπίδη να λειτουργήσει αποτρεπτικά. Σαν Αρειανός δεν το δέχομαι και προτιμώ να παίζει ο Άρης στο τοπικό πρωτάθλημα παρά να δώσω τη ψήφο μου στο σαράκι του Σαββίδη!»

Για το ενδιαφέρον του Αρβανιτίδη: «Ο Γιώργος Αρβανιτίδης είναι ένας τύπος αναποφάσιστος, κυκλοθυμικός, δύσκολος αλλά μαζί με τον Νίκο σίγουρα θα βοηθήσουν τον Άρη. Ο Νίκος είναι γνήσιος αρειανός σε πολλές εκδρομές ήμασταν μαζί και θα τα δώσει όλα για να δει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα. Μου δίνει την εντύπωση ότι η πλευρά Αρβανιτίδη του χρόνου τέτοια εποχή θα μας έχει στη Football League και την επόμενη Super League. Με αναγκάζει να ψηφίσω με τα χέρια και τα πόδια αυτούς.

Εγώ βέβαια θα ήθελα τον Αμπράμοβτις στον Άρη, αλλά μεταξύ των δύο δεν περνάει καν από το μυαλό μου να ψηφίσω τον Καρυπίδη. Όλοι οι Αρειανοί που έχουν δικαίωμα ψήφου το βράδυ πριν ρίξουν τη ψήφο τους να σκεφτούν πολύ καλά τι θα ρίξουν. Εγώ για την ομάδα που αγαπώ θέλω να επιστρέψει εκεί που της αξίζει. Η πείρα μου λέει ότι όφελος για τον Άρη θα είναι μόνο αν μπει στην ομάδα η πλευρά Αρβανιτίδη».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις