Ηρακλής: Το πρόστιμο του ΙΚΑ και το «χρέωμα» στον Γυμναστικό

Τα προβλήματα στον Ηρακλή δεν έχουν τελειωμό και δεν αφορούν μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα

Δίχως τέλος είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά ο Ηρακλής γενικότερα ως σύλλογος και όχι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα. Βέβαια αυτό συμβαίνει γιατί πολύ απλά υπάρχει ένα ντόμινο εξελίξεων για το οποίο πολλές φορές ευθύνεται η διοίκηση της ΠΑΕ και συγκεκριμένα ο Θανάσης Παπαδόπουλος.

Τελευταίο «κρούσμα» είναι αυτό που αφορά το πρόστιμο που επιβλήθηκε από το ΙΚΑ σε προπόνηση τμημάτων υποδομής των κυανόλευκων στους Χορτατζήδες! Ολα έγιναν όταν ελεγκτικό κλιμάκιο βρέθηκε στις εγκαταστάσεις προκειμένου να προχωρήσει στον σχετικό έλεγχο. Ο έλεγχος έβγαλε… λαβράκι για το Ίδρυμα μιας και ο προπονητής δεν ήταν ασφαλισμένος, με αποτέλεσμα να… κοπεί πρόστιμο. Το ΙΚΑ ωστόσο δεν γνώριζε ότι οι Ακαδημίες ανήκουν στην ΠΑΕ Ηρακλής και το πρόστιμο βεβαιώθηκε στον Γυμναστικό Σύλλογο.

«Μπαλάκι» οι ευθύνες

Από εκείνη την ημέρα και μετά ξεκίνησε η… απόδοση ευθυνών, με την κάθε πλευρά να έχει διαφορετική άποψη επί του θέματος. Στον Γυμναστικό Σύλλογο περιμένουν την άφιξη του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ για να ζητηθεί από αυτόν να πληρώσει την συγκεκριμένη οφειλή.

Από την πλευρά της η ΠΑΕ μεταφέρει ότι το συγκεκριμένο Τμήμα, του οποίου ο προπονητής «συνελήφθη» ανασφάλιστος, είναι της αρμοδιότητας του Ιδρυτικού Σωματείου. Με δεδομένο μάλιστα ότι ο κ. Παπαδόπουλος έχει προχωρήσει σε… στάση πληρωμών εδώ και τουλάχιστον ενάμιση μήνα, τότε φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να το «πάρει πάνω του» και να αναλάβει την πληρωμή του προστίμου.

Πηγή:Metrosport

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις