Επιστρέφει και υπογράφει ο Μπασόνγκ

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Βόλου στο Καρπενήσι. Ο Χουάν Φεράντο έχει επικεντρώσει το βάρος των προπονήσεων στην τακτική τόσο στον επιθετικό όσο και στο αμυντικό τομέα.

Σήμερα (23/07) ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τη Λάρισα στο τρίτο κατά σειρά φετινό φιλικό. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 6.45 μ.μ.

Συμφώνησε και μένει ο Μπασόνγκ 

Έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεγαλύτερη μεταγραφή της ιστορίας του είναι ο Βόλος, ο οποίος ήρθε σε προφορική συμφωνία με τον Σεμπαστιέν Μπασόνγκ.

Ο Καμερουνέζος στόπερ είχε έρθει το προηγούμενο χρονικό διάστημα στη χώρα μας και αγωνίστηκε σε δύο φιλικά με τους Βολιώτες. Έδειξε καλά στοιχεία και τελικά οι «κυανέρυθροι» του έκαναν πρόταση.

Εκείνος είχε αποχωρήσει για την Αγγλία, ένα ταξίδι που είχε προγραμματίσει ούτως ή άλλως να κάνει. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτά που άκουσε τον καλύπτουν. Έτσι από την ΠΑΕ διαρρέει πως οι δύο πλευρές ήρθαν σε προφορική συμφωνία.

Εντός των ημερών αναμένεται ο Μπασόνγκ να επιστρέψει στη χώρα μας και να υπογράψει. Ο Βόλος με αυτή την προσθήκη ενισχύεται σημαντικά στα μετόπισθεν, αρκεί ο άλλοτε παίκτης της Τότεναμ και της Νόριτς να καταφέρει να βγάλει τη χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

Για την ποιότητά του δεν μπορεί να πει κανείς πολλά. Αρκεί να δει το βιογραφικό του. Όταν έχει τόσες συμμετοχές στην Premier League, μόνο τυχαίος δεν είναι. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μετς και στη συνέχεια πήγε στη Νιούκαστλ. Από εκεί στην Τότεναμ και η τελευταία τον έδωσε προς το φινάλε δανεικό στη Γουλβς. Το 2012 βρήκε συμβόλαιο στη Νόριτς και εκεί έκατσε τα περισσότερα χρόνια στην καριέρα του, πέντε στον αριθμό. Υπήρξε, όμως, και ένα διάλειμμα, αφού δόθηκε το 2014-15 δανεικός στη Γουότφορντ. Η τελευταία του ομάδα ήταν η Πίτερμπρο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις