Μανωλάς: «Ήρθα στη Νάπολι για να σταματήσουμε τη Γιουβέντους»

Με στόχο να συνεισφέρει στην αποκαθήλωση της Γιουβέντους από την κορυφή του ιταλικού πρωταθλήματος πήρε την απόφαση ο Κώστας Μανωλάς να αφήσει τη Ρόμα για λογαριασμό της Νάπολι.

Ο 28χρονος αμυντικός, ο οποίος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή Έλληνα ποδοσφαιριστή όλων των εποχών με τα 36 εκατ. ευρώ που ξόδεψαν οι Ναπολιτάνοι για την απόκτηση του, μίλησε στο «Sky Sport Italia» για τους λόγους που τον οδήγησαν στον ιταλικό Νότο.

Ο βασικότερος εξ αυτών ήταν οι καλύτερες πιθανότητες που βρίσκει στους «παρτενοπέι» προκειμένου να σταματήσουν την κυριαρχία της Γιουβέντους στο ιταλικό πρωτάθλημα τα τελευταία χρόνια.

«Επέλεξα τη Νάπολι γιατί είναι μια ομάδα η οποία βρίσκεται κοντά στη Γιουβέντους και μπορεί να αυξήσει την ποιότητά της. Η ομάδα αποκτά μερικούς καλούς παίκτες διότι θέλει να κερδίσει πράγματα.

Το να σταματήσουμε την κυριαρχία της Γιουβέντους είναι πιθανό, αλλά πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Η ομάδα είναι δυνατή, θέλω να κάνω ό,τι μπορώ για να τη βοηθήσω να κερδίσει τρόπαια», ήταν τα λόγια του Κώστα Μανωλά στο ιταλικό Μέσο.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις