Καρυπίδης: «Είμαι Ολυμπιακός, παίρνω τον Άρη και φεύγω από τη Βέροια»

Μυθικές δηλώσεις από τον Θόδωρο Καρυπίδη, νυν μεγαλομέτοχο της Βέροιας και επίδοξο αγοραστή του Άρη.

Δεν… υπάρχουν οι δηλώσεις που έκανε ο Θόδωρος Καρυπίδης στον «Libero FM». Ο νυν πρόεδρος της Βέροιας είναι σε συζητήσεις για να αγοράσει τον Άρη, δηλώνει οπαδός του Ολυμπιακού και τονίζει πως μόλις πάρει τους «κίτρινους» θα φύγει την επόμενη στιγμή από την ομάδα της Ημαθίας…

Απολαύστε τον:

Για το παρελθόν και το παρόν του: «Υπάρχουν παντού και οι κακοπροαίρετοι. Από μικρός είμαι Ολυμπιακός. Δεν έγινε τίποτα στην Βέροια, δεν κυκλοφορούσα με φόρμα του Ολυμπιακού, αυτά βγήκαν από φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ. αλλά δεν ήταν αλήθεια».

Για τη μεταγραφή Αμπντούν στη Βέροια είπε: «Και άλλες τέτοιες μεγαλύτερες μεταγραφές θα γίνουν στον Αρη. Εφόσον μπούμε στον Αρη, θα γίνουν τέτοιες και μεγαλύτερες μεταγραφές. Εμείς όπου μπαίνουμε κοιτάμε να οργανώσουμε όσο μπορούμε περισσότερο την ομάδα. Ήταν δική μου επιλογή».

Ο κ. Καρυπίδης τόνισε στην συνέχεια: «Ο Άρης έχει στη Θεσσαλονίκη τον περισσότερο κόσμο, είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τώρα γιατί βρέθηκε σε αυτή την θέση είναι άλλο θέμα. Δεν κρύβω ότι είμαι φιλόδοξος, η Βέροια έχει ένα ταβάνι, ο Αρης δεν έχει και βλέπω ότι μέσα από αυτή την ομάδα μπορώ να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου. Δεν είχα εμπλακεί νωρίτερα στον Αρη γιατί πίστευα ότι ο κ. Κάλλας είχε συμφωνήσει και θα είχε αυτός την ομάδα. Δεν ήθελα να εκτεθώ, δεν πίστευα ότι η ομάδα θα πήγαινε στην Β’ Εθνική. Περιμέναμε τις εξελίξεις, και εφόσον είδαμε ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος, ήρθαμε με το πλάνο μας. Ο Αρης θα πρωταγωνιστήσει, δεν μπορεί να είναι εκεί που είναι. Δεν συζητώ για την Γ’ ή την Β’ Εθνική. Σε δύο χρόνια θα είναι στην SuperLeague και θα παίζει στην Ευρώπη».

Για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Έχω κουραστεί να το ακούω. Επειδή κανείς δεν μπορεί να μου προσάψει κάτι, είμαι μικρό χρονικό διάστημα στο ποδόσφαιρο και στην SuperLeague. Προσπαθούν να μου ρίξουν λάσπη, στον Αρη μέσω της σχέσης μου με τον κ. Σαββίδη. Αν ήθελε ο Σαββίδης να πάρει τον Αρη, θα έβαζε εμένα που ξέρει όλος ο κόσμος ότι έχουμε κοινές επιχειρηματικές δραστηριότητες; Ο κ. Σαββίδης μόνο τον Καρυπίδη ξέρει; Θα έφερνε εμένα; Αυτά είναι υποκινούμενα από τον κ. Αρβανιτίδη. Ο κόσμος του Αρη θα δει το πλάνο και θα αποφασίσει. Προσπαθώ να κρατάω κάποιες ισορροπίες. Ο κ. Αρβανιτίδης τα υποκινεί και λέει ότι έχω σχέσεις με τον κ. Σαββίδη. Έχουμε ένα Supermarket κάτω από την Τούμπα, αλλά είχε λήξει το συμβόλαιο και υπάρχουν προβλήματα. Και τώρα λόγω του ενδιαφέροντος μου για τον Αρη, θα υπάρχει πρόβλημα».

Για τη δυσπιστία του κόσμου: «Για να τους αλλάξουμε, πρέπει να μας δώσουν την ευκαιρία. Να τους αλλάξουμε με την δουλειά μας. Αν φέρεις 10 παίκτες, έναν σοβαρό προπονητή, η ομάδα τρέχει σωστά, οι υποδομές, δεν δημιουργείς χρέη. Καταλαβαίνω την δυσπιστία του κόσμου του Αρη. Από το αποτέλεσμα θα κριθούμε».

Για τις σχέσεις του με τον Αρβανιτίδη: «Ο καθένας όταν πουλάει την περιουσία του, την θεωρεί… παιδί του, μπορεί να θεωρούν ότι τους αδικήσαμε γιατί την πήραμε με λιγότερα χρήματα. Έχουμε κάποιες διαφορές από την συμφωνία που είχαμε κάνει. Εγώ είμαι μόνος μου, έχω μία ομάδα, ένα επιτελείο και ανθρώπους που άμεσα μπορούν να έρθουν στον Αρη. Ο κ. Αρβανιτίδης έχει τους δικούς τους ανθρώπους».

Για το σχέδιό του: «Εγώ το βλέπω και επιχειρηματικά και αθλητικά. Ο Αρης έχει πάρα πολύ κόσμο. Αν ενώσουμε τις δυνάμεις μας θα πάμε πολύ ψηλά. Έχουμε ένα πλάνο τριετίας, θα κάνουμε επενδύσεις στον Αρη, όσον αφορά και τις υποδομές. Στο γήπεδο πρέπει να γίνουν παρεμβάσεις υπάρχουν δυνατότητες και χώροι να τους εκμταλλευτείς. Επίσης αυτό που ενδιαφέρει τον κόσμο είναι να βάλεις λεφτά, να κάνεις ένα μπάτζετ για να φέρεις παίκτες. Δεν νοείται να παίζει ο Αρης με το Αγιονέρι και τον Καμπανιακό, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τις ομάδες. Θα βάλω ότι χρειαστεί για να τελειώσει ο Αρης πρώτος χωρίς πρόβλημα».

Για την Βέροια : «Με την Βέροια θα απεμπλακούμε, έχουμε κάποιους συνεργάτες από την Κίνα, συζητάμε μαζί τους και θα φύγω αμέσως. Οι μέτοχοι θα είναι Κινέζοι και δεν ξέρω αν θέλουν να έχουν άλλο πρόεδρο. Θα πουλήσω την ομάδα. Με ενδιαφέρει η Βέροια, θα επενδύσουν πάνω στην ομάδα. Δεν έχει επενδυθεί στην Βέροια ούτε ένα ευρώ, εμείς επενδύσαμε 500.000 ευρώ».

Για τα αγωνιστικά σχέδια : «Έχουμε έρθει σε επαφή με ποδοσφαιριστές, έχουμε μιλήσει επίσης με τον κ. Χριστόπουλο. Θα έχουμε προπονητή σοβαρό και όχι 70 ετών. Μιλάμε με δύο προπονητές, δεν λέω τον δεύτερο. Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Αναστόπουλο. Δεν είναι εύκολο να έρθει προπονητής στην Γ’ Εθνική, έρχονται για τον Αρη και γιατί θα πληρωθούν. Έχουμε μιλήσει με τον Μπατιόν, τον Ραούλ Μπράβο, τον Νέτο, τον Δημήτρη Παπαδόπουλο με τον οποίο είναι δύσκολο γιατί πρέπει να του διασφαλίσουμε τα λεφτά του. Είναι δύσκολο να πείσεις κάποιον να έρθει στην Γ’ Εθνική».

Για την εκκαθάριση : «Η εκκαθάριση είναι ένα βασικό θέμα, εφόσον αναλάβουμε θα ζητήσουμε να μας ενημερώσουν άμεσα για να… τρέξει το θέμα. Αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση κάποιες ομάδες θα έχουν πρόβλημα, δεν θα μπορούν να παίξουν στην Ευρώπη. Κι αυτό θα το αντιμετωπίσει και ο Αρης, σε δύο χρόνια θα είναι στην μεγάλη κατηγορία. Πρέπει να τελειώσει άμεσα η εκκαθάριση».

Για την φημολογούμενη συνάντηση του με τον Κάλλας: «Δεν τον ξέρω τον κ. Κάλλας, τον ξέρω μόνο από τον Αρη, δεν έχω συναντηθεί μαζί του. Ήμουν στο Μιλάνο όταν γράφθηκε ότι συναντηθήκαμε».

Για τους συνεργάτες του : «Πιστεύω ότι ο κόσμος του Αρη θα ακούσει κάποια πράγματα, θα δει, και θα αποφασίσει ποιος θα είναι ο καλύτερος. Πιστεύω ότι θα ήμαστε εμείς. Ο Ίλια Ίβιτς θα είναι συνεργάτης μας, όπως και ο Γιώτης Τσαλουχίδης, θα είναι το βράδυ μαζί μας».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις