Ισόπαλος 1-1 ο ΝΠΣ Βόλος με ΑΕΛ

Δεν ανέδειξε νικητή το σημερινό φιλικό του ΝΠΣ Βόλος με την ΑΕΛ στο Καρπενήσι. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1, με τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο.
Έγινε ένα δυνατό και ενδιαφέρον παιχνίδι, με τους παίκτες του Χουάν Φεράντο να είναι πιο επιθετικοί και να δημιουργούν περισσότερες φάσεις μπροστά από την εστία της ΑΕΛ.
Ωστόσο, οι «βυσσινί» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Στο 51’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζίβκοβιτς, ο Ντάουντα από κοντά με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Καραγκιόζη, γράφοντας το 1-0 για τη Λάρισα.
Η απάντηση των «κυανέρυθρων» ήρθε στο 66’ όταν ο Αργεντινός Μπράιαν Σαρμιέντο με απευθείας εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1
ΑΕΛ: Ρίστιτς, Μόρας, Μιχαήλ, Γκόλιας, Καρανίκας, Χοτζάλι, Μπάλλας, Φατιόν, Γιάκος, Νούνιτς, Σικάφκα.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα της ΑΕΛ ήταν η εξής: Κρίστινσον, Μπέρτος, Ζίζιτς, Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Σετσέροβιτς, Μιλοσάβλιεβιτς, Μιλτιάδης (76’ Νούσιος), Φιλίποβιτς, Στάνκοβιτς, Ντάουντα.
ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ: Γκαραβέλης, Φεράρι, Ζοάο, Ντεντάκης, Μαξ, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Μυστακίδης, Ηλιόπουλος, Μάντζης.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ενδεκάδα των «κυανέρυθρων» ήταν η εξής: Καραγκιόζης, Τσαούσης, Λύρατζης, Τσοκάνης, Μήτογλου, Κορνέζος, Κυζιρίδης, Συμελίδης, Σαρμιέντο, Κορέλας, Διμηνάς.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις