Ο Κ. Αγοραστός τίμησε Ζέρβα, Σαρακατσάνη και Αγαγιώτου

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, υποδέχτηκε σήμερα και τίμησε τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες με την Εθνική ομάδα μπάσκετ κωφών γυναικών, την Λαρισαία προπονήτρια Αθηνά Ζέρβα και τις Βολιώτισσες καλαθοσφαιρίστριες Λία Σαρακατσάνη και Λαμπρινή Αγαγιώτου. Τις παγκόσμιες πρωταθλήτριες συνόδευε το μέλος του Δ.Σ. της ΕΣΚΑΘ κα Ευγενία Φραγκούλη.

«Φέρατε την Ελλάδα ψηλά σε δύσκολες εποχές και αυτό από μόνο του σημαίνει πολλά» σημείωσε ο κ. Αγοραστός, με την Αθηνά Ζέρβα να στέκεται στη στήριξη που προσέφεραν όλα αυτά τα χρόνια φορείς και πρόσωπα για να ξεπεραστούν άπειρες δυσκολίες αλλά και να φτάσει η ομάδα στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου σε τρεις συνεχόμενες διοργανώσεις.

Ικανοποιημένες από την επιτυχία φυσικά ήταν και οι παίκτριες. η Λαμπρινή Αγαγιώτου είναι από το 2008 στην ομάδα και δεν μπορούσε παρά να δηλώσει την απόλυτη ικανοποίησή της για την επίτευξη των στόχων με τη συνολική συνεισφορά των μελών της Εθνικής. Από την άλλη, η Λία Σαρακατσάνη στάθηκε και στα προσωπικά θέματα που έχει η κάθε παίκτρια, αφού για παράδειγμα η ίδια χρειάστηκε να αφήσει για 40 ημέρες το 14 μηνών παιδάκι της προκειμένου να είναι με την Εθνική! «Αλλά είμαστε μια ομάδα και μια οικογένεια όλες και μπορέσαμε και πετύχαμε την κατάκτηση ενός ακόμη χρυσού» εξήγησε, δίνοντας έτσι το μυστικό της επιτυχίας.

Ο Κώστας Αγοραστός δεν παρέλειψε να υπόσχεθεί να είναι δίπλα στην ομάδα και στην επόμενη διοργάνωση και να παρακολουθήσει τον τελικό που θα γίνει για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Κάλιαρι της Ιταλίας, θεωρώντας βέβαια την παρουσία της ελληνικής ομάδας σ αυτόν. Παράλληλα δεν έλειψαν και οι ευχές στην Αθηνά Ζέρβα να… απολαύσει νουντλς και πάπια στο Πεκίνο, εκεί όπου η Εθνική Ομάδα Ανδρών θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Του Χρυσόστομου Τρίμμη από τη www.thessaliatv.gr

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις