Στον Ολυμπιακό Β. ο τερματοφύλακας Μακρυωνίτης

Στον Ολυμπιακό Βόλου θα συνεχίσει την καριέρα του ο τερματοφύλακας Ηλίας Μακρυωνίτης, όπως ανακοίνωσε επίσημα η ομάδα. Πρόκειται για 30χρονο γκολκίπερ, ο οποίος έχει περάσει και από την ΑΕΚ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε Κερατσίνι και Ιωνικό. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο τερματοφύλακας Ηλίας Μακρυωνίτης αποτελεί μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 10/04/1989 και η πρώτη του ομάδα, ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, ήταν η Προοδευτική (2006-07). Στη συνέχεια έπαιξε στον Βύζαντα Μεγάρων, στην Προοδευτική, στον Ανταγόρα Κω, στον ΠΑΟ Ρουφ, ενώ τη χρονιά 2012-13 αποκτήθηκε από την ΑΕΚ, δίχως όμως να αγωνιστεί με την Ένωση. Ακολούθησαν ο Ιωνικός, η Γλυφάδα, ο ΑΟ Χανιά, ο Ηλυσιακός, η ΑΕ Ηρακλείου, η Δόξα Μεγαλόπολης, ενώ στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 έπαιξε με τον Πανελευσινιακό στη Football League (17 συμμετοχές). Τη χρονιά 2017-18 αγωνίστηκε στη Σπάρτη (Football League, 14 συμμετοχές), ενώ πέρυσι έπαιξε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνική με το Κερατσίνι (αρχικά) και με τον Ιωνικό στη συνέχεια.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ηλία Μακρυωνίτη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις