Ανακοίνωσε Σοϊλεμέζογλου ο Ολυμπιακός Βόλου

Επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού Βόλου είναι ο Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου, καθώς οι ιθύνοντες του συλλόγου ανακοίνωσαν την απόκτηση του 23χρονου τερματοφύλακα, ο οποίος στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ και πέρυσι αγωνίστηκε με επιτυχία στον Εδεσσαϊκό και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Στην απόκτηση του τερματοφύλακα Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου. Γεννήθηκε στις 13/03/1996 και σε ηλικία 17 ετών έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ. Την επόμενη περίοδο (2016-17) έπαιξε, ως δανεικός από τον «Δικέφαλο του Βορρά», στον Πιερικό, καταγράφοντας 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, κάνοντας μια εξαιρετική χρονιά. Την επόμενη αγωνιστική περίοδο πήγε στη Βέροια (Football League) δίχως όμως να καταφέρει να κερδίσει θέση βασικού στην ομάδα, για να πάει πέρυσι στον Εδεσσαϊκό, με τον οποίο είχε «γεμάτη» χρονιά, παίζοντας σε 24 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.
Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Ραφαήλ Σοϊλεμέζογλου στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις