Στο Παγκόσμιο Ν. Ανδρών Καλανδαρίδης και Παπακωνσταντίνου

Με την συμμετοχή 12 αθλητών και αθλητριών που συνθέτουν 12 πληρώματα θα πάρει μέρος η Εθνική ομάδα κωπηλασίας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κάτω των 23 ετών, που θα διεξαχθεί στην Σαρασότα των Ηνωμένων Πολιτειών. Η διοργάνωση θα φιλοξενηθεί στο κωπηλατοδρόμιο όπου το 2017 είχε διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών

Το «παρών» θα δώσει ο κωπηλάτης του ΟΕΑ/ΝΑΒ Γιάννης Καλανδαρίδης και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει καταγωγή από τον Πτελεό και ανήκει στον ΕΝΟ Αιγυπτιωτών. Θυμίζουμε ότι πέρσι στο αντίστοιχο παγκόσμιο στο Πόζναν της Πολωνίας τα ελληνικά πληρώματα είχαν κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο με τους Καλανδαρίδη-Στεργιάκα (στο διπλό σκιφ) κι ένα ασημένιο με τους Μαρόκο-Παπακωνσταντίνου (στη δίκωπο άνευ ελ βαρών).

Την ελληνική ομάδα αποτελούν οι: Ντινενής Χαρ (σκιφ ελ. βαρών), Γραμμενιάτης Αρ.-Γραμμενιάτης Γεωρ. (δίκωπος άνευ ελ, βαρών),  Παπακωνσταντίνου Αντ.-Γκαϊδατζής Π (διπλό σκιφ ελ. βαρών), Ντούσκος Στ. (σκιφ), Καλανδαρίδης Ι.-Παλαιοπάνος Θ. (δίκωπος άνευ), Μπούρμπου Χ.-Κυρίδου Μ. (δίκωπος άνευ) και Κυρίδου Α.-Τσαμοπούλου Δ. (διπλό σκιφ). Τους Έλληνες  αθλητές και αθλήτριες συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε και οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, ο Βολιώτης Γιώργος Φώτου και ο Δημήτρης Πέτρου.

Στη σπουδαία διοργάνωση θα πάρουν μέρος συνολικά 672 αθλητές και αθλήτριες από 53 χώρες που συνθέτουν 249 πληρώματα.

 

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις