Επιτυχίες για τους κωπηλάτες του ΝΟΒ-Α

Το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στην λίμνη της Καστοριάς, πραγματοποιήθηκαν αγώνες αξιολόγησης για συμμετοχή στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας. Ο ΝΟΒ-Α συμμετείχε με οκτώ αθλητές-τριες τους:

Τόκα Ειρήνη, Βόντζου Αναστασία, Δεμελή Ευαγγελία, Λαδόπουλο Διονύση, Δεμελή Νικόλαο, Χάγια Ιωάννη ,Τασιό Χρυσόστομο και Στάμο Γεώργιο.

Οι παραπάνω κωπηλάτες-τριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον μεγάλο συναγωνισμό που υπήρχε, καταφέρνοντας τρεις από αυτούς να διακριθούν και να επιλεγούν στην Εθνική Ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στους Βαλκανικούς Αγώνες, που θα γίνουν στο Ιάσιο της Ρουμανίας 12-13 Σεπτεμβρίου.

Την διάκριση κατέλαβαν οι: Βόντζου Αναστασία, Δεμελή Ευαγγελία και Δεμελής Νικόλας.

Την αποστολή συνόδευσε ο καταξιωμένος προπονητής του ΝΟΒ-Α κ. Γεώργιος Κουρκούμπας, που με την μεθοδική και σκληρή δουλειά του έφερε μεγάλες διακρίσεις τα τελευταία χρόνια στο κωπηλατικό τμήμα του ΝΟΒ-Α.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο 29-30 Αυγούστου, επίσης στην Καστοριά, πραγματοποιήθηκε η 8η Πανελλήνια Συνάντηση Ανάπτυξης, την διοργάνωση της οποίας πραγματοποίησε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου Καστοριάς, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Ο ΝΟΒ-Α έδωσε το παρόν με 7 μικρούς αθλητές-τριές του, που έλαβαν μέρος για πρώτη φορά, μιας και αποτελούν το φυτώριο και υπόσχονται με τις επιδόσεις τους μεγάλες μελλοντικές διακρίσεις.

Κατέκτησαν τις παρακάτω θέσεις οι:
-Νόνη Ισμήνη: Ασημένιο μετάλλιο στο σκιφ κορασίδων αρχαρίων
-Μπρουσουβάνας Αλέξανδρος- Παπαγιαννόπουλος Αθανάσιος: 4η θέση στο διπλό σκιφ παίδων αρχαρίων
-Γουτζούλιας Νικόλαος: 5η θέση στο σκιφ αρχαρίων παίδων
-Τριχιάς Βησσαρίων και Τριχιάς Παναγιώτης: 6η θέση στο διπλό σκιφ παίδων έως 12 ετών
-Τσιτσιγιάννη Κλαίρη: Εξαιρετική εμφάνιση στο σκιφ αρχαρίων
Την αποστολή συνόδευσαν οι κ.κ.: Απόστολος Κουρκούμπας και Γεώργιος Δεμελής, έφορος του τμήματος.

ffdfd

Ο Πρόεδρος του ΝΟΒ-Α κ. Χρήστος Γεροβασίλης και τα μέλη του Δ.Σ. συγχαίρουν τους κωπηλάτες-τριες για τις επιτυχίες τους και τις επιδόσεις τους, εύχονται καλή επιτυχία στους Βαλκανικούς αγώνες που θα ακολουθήσουν, συγχαίρουν τον προπονητή κ. Γεώργιο Κουρκούμπα και την εφορεία του τμήματος και τους γονείς των αθλητών του για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
Συνεχίζονται οι εγγραφές στο κωπηλατικό τμήμα, για πληροφορίες στα τηλέφωνα:
6932 707720 Γ. Κουρκούμπας 6932 772302 Γ. Δεμελής

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις