Πλούσια η δραστηριότητα του ΣΔΥ Βόλου- Κένταυρος

Στον 1ο Καραμάνειο  δρόμο Υγείας στη  Δράκεια, συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου-Κένταυρος,  την Κυριακή 21 Ιουλίου. Ο αγώνας αποτέλεσε μέρος μιας πολιτιστικής εκδήλωσης  που ήταν αφιερωμένη στο σπουδαίο Δρακιώτη γιατρό Γεώργιο Καραμάνη, ο οποίος  αφιέρωσε τη ζωή του στους συνανθρώπους, διευθύνοντας το Σανατόριο στα Χάνια και προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό έργο ως το τέλος της ζωής του το 1964.

Ο Σύλλογος συμμετείχε με τους Ιατρού Παναγιώτη (1ος νικητής), Κώστα  Γιώργο  (2ος νικητής), Κυριαζή Κώστα,  Μπαρμπουνάκη Ανθή (2η νικήτρια), Χύτα Στέργιο, Γεραμπίνη Παναγιώτη, Παπαδόπουλο Θανάση και Βασιλειάδη Σταύρο.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον Πολιτιστικό Σύλλογο της Δράκειας που δεν ξεχνά γεγονότα και ανθρώπους που σημάδεψαν την ιστορία του χωριού τους.

Επίσης στο 9ο  Zagori Mountain Running  έτρεξαν την Κυριακή  ο  Φώνης Μαυρομιχάλης συμμετέχοντας στον αγώνα των 10χλμ  και κατέλαβε την 28η θέση στην κατηγορία του, καθώς και η Μάρθα Νταϊφά στον αγώνα των 21χλμ  που κατέλαβε την 17η θέση στην κατηγορία της. Θερμά συγχαρητήρια και στους δύο για την συμμετοχή και τον τερματισμό τους σε έναν ιδιαίτερα επίπονο αγώνα.

Δελτίο Τύπου ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις