Αύριο στην παραλία του Βόλου η τελετή έναρξης του Ευρωμπάσκετ U18

Όλα είναι έτοιμα για το τζάμπολ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μπάσκετ U18 θα γίνει στις 27 Ιουλίου στα κλειστά γυμναστήρια της Νέας Ιωνίας και της Πορταριάς.
Ο Βόλος, όμως, θα υποδεχθεί τη διοργάνωση μία μέρα νωρίτερα, στις 26 Ιουλίου, με την τελετή έναρξης που θα φιλοξενηθεί στην παραλία, στο μνημείο Ηρώου.

Οι ομάδες και οι φίλαθλοι, ο κόσμος της πόλης, θα είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της εκδήλωσης της οποίας οικοδεσπότης είναι ο Δήμος Βόλου και θα χαιρετήσουν στην έναρξή της ο Δήμαρχος της πόλης, Αχιλλέας Μπέος, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός, ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης και εκ μέρους της FIBA o κομισάριος της διοργάνωσης, Πατρίκ Φλαμέντ.

Η παρουσίαση του σήματος του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με πρωταγωνιστή τον Κένταυρο θα υπενθυμίσει σε όλους πως οι ρίζες της περιοχής χάνονται στην αρχαιότητα. Το ίδιο, με ακόμη πιο εμφατικό τρόπο θα κάνει η «Αργώ», η οποία θα έχει το δικό της ρόλο στην τελετή έναρξης. Θα βρίσκεται εκεί, στα ίδια νερά από τα οποία ξεκίνησε κάποτε το μεγάλο της ταξίδι, όπως θα ξεκινήσουν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο τους ταξίδι οι αθλητές που θα κάνουν στο Βόλο τα πρώτα τους σταθερά βήματα στη μεγάλη σκηνή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι διοργανωτές καλούν τους Βολιώτες αύριο Παρασκευή 26 Ιουλίου στην παραλία του Βόλου, στο Μνημείο Ηρώου στις 21.00, για να υποδεχθούμε το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων σε μια τελετή έναρξης με πολλά δρώμενα και θέαμα.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις