Στον Παναθηναϊκό και ο Μολό!

Σε συμφωνία με τον 30χρονο Γάλλο εξτρέμ, Γιοάν Μολό, για δύο χρόνια έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Mεταγραφικού ντεμαράζ συνέχεια στον Παναθηναϊκό που μετά την απόκτηση των Κολοβού, Νούνες και Ζαχίντ, έφτασε σε οριστική συμφωνία και με τον Γάλλο εξτρέμ Γιοάν Μολό για συμβόλαιο δύο ετών. Ο ποδοσφαιριστής αναμένεται την Παρασκευή να βρίσκεται στην Ολλανδία έτσι ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη αποστολή που πραγματοποιεί εκεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της και όταν η ομάδα επιστρέψει στην Αθήνα, ο Μολό θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Όλα αυτά μέχρι και πριν λίγη ώρα που έγινε γνωστό επίσημα από την πράσινη ΠΑΕ πως ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον παίκτη. Να σημειωθεί πως ο Μολό που έκλεισε πριν λίγες ημέρες τα 30 του χρόνια, στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στη ρωσική Σαμάρα, ενώ το δεύτερο εξάμηνο με τη φανέλα της γαλλικής Σοσό στη Ligue 2.

Έτσι, λοιπόν, με τον Μολό ο Παναθηναϊκός προσθέτει ποιότητα στα «φτερά» της επίθεσης και ο Γιώργος Δώνης θα έχει μια σημαντική επιπλέον επιλογή σε μία θέση που είχε διακρίνει πως η ομάδα του χρειαζόταν ενίσχυση.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις