«Θα φτιάξουμε ομάδα που θα ρίχνει… σφαλιάρες»

Τη δημιουργία μίας ανταγωνιστικής ομάδας που δεν θα υπολογίζει κανέναν αντίπαλο υποσχέθηκε στον κόσμου του Άρη, ο Νίκος Αρβανιτίδης σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Ο 27χρονος επιχειρηματίας τόνισε πως άμεσα θα ανακοινωθούν οι πρώτες μεταγραφές των “κιτρίνων”.

Για τις χθεσινές εκλογές: «Πρώτα από όλα θέλω να τονίσω σε όλους τους Αρειανούς ότι από τις χθεσινές εκλογές κέρδισε ο Άρης. Τόσο εγώ όσο και τα υπόλοιπα μέλη της κίνησης μας είναι «άρρωστοι» Αρειανοί και θα κάνουμε όλοι μαζί τα πάντα προκειμένου ο Άρης να ανέβει και πάλι ψηλά».

Για το χρόνο που πιέζει: «Ο χρόνος είναι μια πολυτέλεια που δεν έχουμε γι αυτό ξεκινήσαμε προεργασίες εδώ και πολύ καιρό. Δεν είναι σωστό να μιλήσω για ονόματα γιατί ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές συμφωνίες. Ωστόσο, πολύ σύντομα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη παίκτες για να συμφωνήσουμε και θα το ανακοινώσουμε αμέσως στο κόσμο του Άρη».

Για τα ονόματα: «Ο κύριος Τσιώλης είναι ένας προπονητής με τον οποίο έχουμε μιλήσει, όλοι γνωρίζουν την αξία του αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο αυτή τη στιγμή».

Για τον κόσμο: «Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο του Άρη ότι η ομάδα που θέλω να χτίσουμε θα ρίχνει σε όλους «σφαλιάρες». Ο Άρης θα γίνει τόσο δυνατή ομάδα και κανένας δεν θα μπορεί να τη βλάψει. Και όποιος τολμήσει να το σκεφτεί θα τρώει τη σφαλιάρα του και θα κάθεται ήσυχα στο πάγκο του. Εγώ αυτό τον Άρη γνώρισα και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις να τον ξανά φτιάξω. Πως έφτασε εδώ, ποιοι φταίνε είναι μεγάλη ιστορία. Τα αφήνουμε στην άκρη γιατί έχουμε πολύ δουλειά».

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις