«Άφωνη» η UEFA με την ατμόσφαιρα στο «Βικελίδης»

Εξαιρετική ήταν η συνεργασία των ανθρώπων του με το κλιμάκιο της UEFA που βρέθηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το ματς με την ΑΕ Λεμεσού. Οι άνθρωποι της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι τόσο με την αναμόρφωση του γηπέδου (βάσει των επιταγών της UEFA) όσο και με την ατμόσφαιρα που βίωσαν από τους περίπου 25 χιλιάδες οπαδούς των «κίτρινων».

Έτσι ο Μatch Delegate της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Περ Σβαρντ, απένειμε τα εύσημα για την όμορφη ατμόσφαιρα και την υποδειγματική συμπεριφορά του κόσμου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι, «είχα ακούσει ότι οι οπαδοί σας είναι θερμοί, αλλά αυτό δεν το φανταζόμουν».

Ο Σουηδός βρέθηκε για ένα διήμερο στην Θεσσαλονίκη, μαζί με τον προϊστάμενο Διεθνών Σχέσεων της ΕΠΟ, Βαγγέλη Μαχαίρα, και μαζί με τον Αντώνη Τσαλουχίδη (από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης) φρόντισαν για όλα τα οργανωτικά ζητήματα του χθεσινού αγώνα.

Οι δύο άνδρες έδειξαν την ικανοποίησή τους για τις πολλές και σημαντικές βελτιωτικές παρεμβάσεις που έγιναν στο Βικελίδης και τις οποίες είχε ζητήσει η UEFA προκειμένου το γήπεδο να πληροί τις προϋποθέσεις.

Βεβαίως ο Σουηδός εισηγήθηκε κάποιες μικρές βελτιώσεις που χρειάζονται να γίνουν επί οργανωτικών θεμάτων εν ώρα αγώνα. Εξάλλου, σχετικά με την ατμόσφαιρα ο Περ Σβαρντ είπε στους ανθρώπους του Άρη ότι «…ήξερα ότι είναι θερμοί οι φίλαθλοί σας, αλλά δεν φανταζόμουν αυτό που είδα».

Γενικότερα υπήρξε μια άρτια συνεργασία και καλή επικοινωνία μεταξύ του κλιμακίου της UEFA με τους ανθρώπους του Άρη.