Η Ατλέτικο διέσυρε την Ρεάλ με 7-3 (video)

Σε ένα μυθικό ματς με 10 γκολ (!) η Ατλέτικο «διέλυσε» τη Ρεάλ με σκορ 7-3 στο φιλικό τους για το International Champions Cup, με τους «ροχιμπλάνκος» να προκαλούν τρόμο και τη «Βασίλισσα»… προβληματισμό.

Oι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε ήταν απόλυτα κυρίαρχοι και προηγήθηκαν από το ημίχρονο κιόλας με το απίστευτο 0-5, με τον Ντιέγκο Κόστα να σκοράρει 3 φορές μέχρι τότε και άλλη μία στο δεύτερο ημίχρονο προτού… αποβληθεί! Ο Ισπανός φορ είχε μια διαμάχη με τον Ντάνι Καρβαχάλ, η οποία έστειλε αμφότερους στα αποδυτήρια στο 65ο λεπτό. Το ματς αυτό, εν ολίγοις, τα είχε όλα!

Ο ίδιος παίκτης θα «χτυπούσε» και στο 51ο λεπτό μετά από μπαλιά… για να χαζεύεις από τον Φέλιξ. Μετά το τέρμα του Νάτσο από ασίστ του Αζάρ, η «κοκορομαχία» του Κόστα με τον Καρβαχάλ στέρησε παίκτες και από τις δύο πλευρές, αλλά το πάρτι συνεχίστηκε, με τον Βιτόλο να κάνει τα τέρματα 7 στο 71ο λεπτό, περνώντας με περίτεχνο τρόπο δύο αντιπάλους του. Η Ρεάλ, εκεί, έτρεξε για να σώσει ό,τι μπορούσε, μετά από δύο κλασικές ευκαιρίες της αντιπάλου της για 8ο γκολ, με τους Μπενζεμά και Σάντσες απλώς να μειώνουν στο τελικό 3-7.

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις