Στο προπονητικό τιμ του «Βόλος 2004» η Ζαμπάκα-εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Ένα χρόνο μετά το «κρέμασμα» των ποδοσφαιρικών της παπουτσιών, η Εύα Ζαμπάκα δεν μπόρεσε να μείνει περισσότερο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους και το γυναικείο ποδόσφαιρο και επέλεξε να προσφέρει από άλλο πόστο πια στο χώρο.

Η Ζαμπάκα θα αναλάβει ενεργό πια προπονητικά ρόλο στον Α.Σ. «Βόλος 2004», αποτελώντας τη βοηθό της προπονήτριας Έλενας Κουσκούνη. Σημειώνεται ότι το προηγούμενο διάστημα -από 1 έως 13 Ιουλίου- παρακολούθησε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την σχολή προπονητών UEFA C που διοργάνωσε η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣ Φλώρινας.
Στο μεταξύ μετά την ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν 2018-2019 που κρίθηκε επιτυχημένη με βάση τους στόχους του Α.Σ. «Βόλος 2004», η διοίκηση του συλλόγου παραιτείται σύσσωμη, και προκηρύσσονται εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2019. Στόχος αυτής της απόφασης είναι να ανοίξει το δρόμο στη δημιουργία ενός νέου και πιο ισχυρού διοικητικού σχήματος, που θα αναλάβει να οδηγήσει την ομάδα την ερχόμενη χρονιά σε ακόμη πιο επιτυχημένα μονοπάτια.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν στη νέα διοίκηση καλούνται να δηλώσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019, και ώρα 21:00 στα γραφεία του συλλόγου που βρίσκονται στην οδό Αγ. Δημητρίου 53 στον Βόλο.

 

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις