Απάντησε σε Κούγια και Δρόσο ο Καλογερόπουλος

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκή, Σάκης Καλογερόπουλος, ο οποίος απάντησε στους Δημήτρη Δρόσο και Αλέξη Κούγια.

Αναλυτικά:

«Η απόφαση μου να μη δημοσιοποιήσω την εις βάρος μου και εις βάρος φιλικών μου προσώπων τελεσθείσα απάτη και υπεξαίρεση εκ μέρους του κ. Δρόσου, αλλά να απευθυνθώ σχετικώς στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όπου έχει ήδη κατατεθεί μήνυση εναντίον του για κακουργηματικές πράξεις, εκλαμβάνεται προφανώς ως αδυναμία.

Για τους λόγους αυτούς και ρητά επιφυλασσόμενος παντός νομίμου δικαιώματός μου, κρίνω σκόπιμο επί του παρόντος να ξεκαθαρίσω και να κάνω γνωστά στον φίλαθλο λαό της Παναχαϊκής αλλά και σε όλους τα εξής:

1) Τον Δεκέμβριο του 2018 ο κ. Δρόσος πλησίασε εμένα και δύο επιστήθιους φίλους μου και μας έπεισε να συμμετάσχουμε από κοινού μαζί του στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Παναχαϊκής. Η κίνηση αυτή θα μας κόστιζε συνολικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δρόσου, 1.080.000 ευρώ, τα οποία θα βάζαμε κατά το ήμισυ εγώ με τους φίλους και συνεργάτες μου από κοινού και τα υπόλοιπα ο κ. Δρόσος, ο οποίος μας παρουσιαζόταν δήθεν ως πολύ ευκατάστατος.

Έτσι κατάφερε να μας υπεξαιρέσει τμηματικά, αφού με τα χρήματα που δίναμε καλύπτονταν δήθεν οι υποχρεώσεις της ομάδας, συνολικά το ποσό των 359.729,00 ευρώ έως τον Μάρτιο 2019. Ταυτόχρονα μας διαβεβαίωνε – προφορικώς αλλά και εγγράφως- ότι όλα αυτά τα χρήματα αλλά και το αντίστοιχο ποσό που είχε δήθεν καταβάλει ο ίδιος από την τσέπη του είχαν καταβληθεί ήδη στην Παναχαϊκή.

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και έτσι σε επικοινωνία που είχαμε εν τέλει με μεγαλομετόχους της προηγούμενης διοίκησης της ΠΑΕ, ενημερωθήκαμε ότι ο Δρόσος όχι μόνο δεν είχε βάλει ο ίδιος ούτε ένα ευρώ στα ταμεία της ομάδας αλλά και από τα δικά μας χρήματα είχε δώσει συνολικά μόνο 163.500,00 ευρώ, κρατώντας στο παντελόνι του τα υπόλοιπα, δηλαδή 196.229,90 ευρώ!

Με άλλα λόγια όλα τα χρήματα που ο κ. Δρόσος εισέφερε στο ταμείο της ομάδας, ήταν μέρος μόνο των χρημάτων που κατάφερε να μας υπεξαιρέσει πριν καταλάβουμε ότι είχαμε πέσει θύματα απάτης.

2) Τα παραπάνω ποσά δεν είναι δυστυχώς τα μόνα που μας έχει υπεξαιρέσει ο κ. Δρόσος, ούτε και εμείς είμαστε τα μόνα του θύματα. Όπως πληροφορηθήκαμε κατόπιν εορτής ο κ. Δρόσος έχει εκτίσει ποινή σε φυλακές της Μάλτας, ενώ έχουν ήδη ασκηθεί εις βάρος του διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και από άλλους εξαπατηθέντες, ο ακριβής αριθμός των οποίων παραμένει άγνωστος. Αναρωτιέμαι, λοιπόν, αν έχει ο κ. Δρόσος ποινικό μητρώο λευκό, ώστε να μπορεί να αποκτήσει μετοχές οποιασδήποτε ομάδας…

3) Εκείνος που εμπλέκεται και μάλιστα αποδεδειγμένα σε ηλεκτρονικό τζόγο και στοιχηματικές εταιρίες είναι ο ίδιος ο κ. Δρόσος, γεγονός που το ομολογεί και ο πληρεξούσιος δικηγόρος του κ. Κούγιας.

4) Σχετικά με υπόνοιες που διατυπώθηκαν από τον κ. Κούγια για περιστατικά της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, τον καλώ δημόσια και επίσημα να μιλήσει ευθέως και να καταθέσει στις αρχές όποιο στοιχείο διαθέτει, προκειμένου να βοηθήσει και εμάς στην προσπάθεια που κάνουμε από τον Μάιο να ανακαλύψουμε όλες τις πτυχές της πλούσιας δράσης του πελάτη του το διάστημα που αναμείχθηκε στη διοίκηση της ομάδας.

1) Όσον αφορά στις δηλώσεις του κ. Δρόσου για την επιχειρηματική μου δραστηριότητα, οι οποίες αναπαράχθηκαν αυτούσιες από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του κ. Κούγια περί σουβλατζίδικου κλπ, δεν είναι παρά άλλη μια επινόηση, η οποία σκοπό έχει να ρίξει λάσπη και υπόνοιες για εμένα και τη διαδρομή μου. Η επιχειρηματική μου δραστηριότητα, το ύψος των εισοδημάτων μου αλλά και η προέλευση αυτών έχουν αποτελέσει ήδη αντικείμενο ελέγχου από τις αρμόδιες αρχές, στα πορίσματα των οποίων και παραπέμπω κάθε ενδιαφερόμενο. Αντιθέτως, η γκρίζα επιχειρηματική δράση του κ. Δρόσου ουδέποτε έχει εξακριβωθεί. Είμαι δε σε θέση να γνωρίζω ότι βρίσκεται σε απόλυτη οικονομική αδυναμία εδώ και χρόνια και τον καλώ δημοσίως να με διαψεύσει με έγγραφα.

2) Παρότι θεωρώ απολύτως φαιδρό το να ασχοληθώ και με την εις βάρος μου υπόνοια εκ μέρους του Δρόσου ότι εμπλέκομαι στον εμπρησμό του αυτοκινήτου του, συστήνω, ωστόσο, στις διερευνούσες το συμβάν αρχές να εξετάσουν την περίπτωση ακόμη μιας απάτης του ίδιου του κ. Δρόσου, ο οποίος φαντάζομαι είναι δικαιούχος της σχετικής ασφαλιστικής αποζημιώσεως.

3) Για όλες ανεξαιρέτως τις υποτιμητικές, συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις εναντίον μου, θα απευθυνθώ άμεσα και για ακόμη μία φορά στην Ελληνική Δικαιοσύνη, προκειμένου να αποκαταστήσω την τιμή και το όνομά μου. Η τακτική του πολέμου λάσπης και των συνεχών συκοφαντικών δημοσιευμάτων εις βάρος μου, δεν θα με αποπροσανατολίσουν από τον στόχο μου που δεν είναι άλλος από την επιτυχημένη πορεία της ομάδας, αλλά ούτε και θα σώσουν τον κ. Δρόσο, όταν θα βρεθεί για ακόμη μία φορά στα έδρανα των κατηγορουμένων.

Επί του παρόντος υπογραμμίζω ότι το ήθος του καθενός μας αποδεικνύεται από τις πράξεις μας και ότι θα κριθούμε όλοι εκ του αποτελέσματος».

Ακολουθήστε το goalpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις